Да ви дадат 20.000 евра, каков бизнис би отвориле?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ме интересираат ваши размислувања, во што би инвестирале, што мислите дека се исплати во Македонија, ќе успее, ќе вроди со плод? Јас лично моментално не знам, немам претстава што би успеало.

со 20 илјади евра ништо неможеш освен ако немаш пред тоа некој дуќан, место, градба, (на прометно место) со дозвола се кај што можеш да ги инвестираш на пример во Форнети да откупиш лиценца и да продаваш.

stavi si gi vo banka i zivej si od kamata
а една камата што ќе земаш од 20 илјади евра.. не ти се исплати, а и тоа не е бизнис.. во кој инвестираш и се развиваш

Точно така, неможеш ништо да отвориш со тие пари па ниту од камата да си живиш. Можеш ако стварно ти се вишок парите, летен период две три ку*вичиња, и у хаваите е*и тамо нека прже од солта :vozbud:

малку пари се тоа, а кој би ти ги дал?? :) инаку не би отворил јас ништо, би ги дал нешто на провизија ова она некој попаметен шо му се работи да работи, инаку можеш некое бутиче нешто колонијалче мало за тие пари.....

Кафич или нет кафе.
Уствари Библиотека/нет кафе.
Одувек сум сакал да работам у една огромна библиотека.
Али онака,да живеам таму,моја....и дом и работа да ми биде.

со 20 , 000 евра ке продаваш тоалет на бит пазар

20.000evra vo Makedonija BUM gi snema abe kaj otidoa ....................................

Искрено мене ме интересира дали досега ги отворивте сите суми како посебни теми во економија?
Да ви дадат 5000?
Да ви дадат 10 000?
Да ви дадат 100 000?
Да ви дадат 153837?

Можи кафич ама не се потребни 20000 евра можи и со многу помалку, иако е една од најисплатливите работи пак ризик е, а шизик на ризик не бива подобро шизик без ризик.

Можи кафич ама не се потребни 20000 евра можи и со многу помалку, иако е една од најисплатливите работи пак ризик е, а шизик на ризик не бива подобро шизик без ризик.

Можи како не, џабе даваат кафичи ... тепале кој нејќел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom