Да ве потсетам дека постојат...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
gollum :) bash slatko tipce na krajo.. daj drugo neshto :D

Добро клипче нема што. Само можи да знам што се случи со камерманот после ова???

абе ајде она суштествоно како на Lord of the ring Смигл беше :):):)
и не беше страшно ама ич

abe ako stanue zbor za vonzemjani ja licno veruvam zs sum gleala mnogu ok de nekoj bile montazi no ima i vistinski zs vo nevada NASA ima pronajdeno rasparcen vselenski brot so nekolku vonzemjani od koj edniot bil poliziv i sluzat sk za ispituvanje a metal ili so i da bilo toa od sto bil napraven vselenskiot brot na zemjava e apsur zs nemozel so nisto da go isecat stopat i tn. so znaci tie tamu se mnogu ponapred od nas so se i ponapredni vo nekoj stvari so nie si neame poima za toa a mozda dosle da vidat kako napreduva probata sto ja ispratile na zemjava te. nie kako napreduvame zasto verojatnost e deka sme klonovi ili kako sto rekov proba eksperiment ili stotijaznam

Sina^ напиша:
abe ako stanue zbor za vonzemjani ja licno veruvam zs sum gleala mnogu ok de nekoj bile montazi no ima i vistinski zs vo nevada NASA ima pronajdeno rasparcen vselenski brot so nekolku vonzemjani od koj edniot bil poliziv i sluzat sk za ispituvanje a metal ili so i da bilo toa od sto bil napraven vselenskiot brot na zemjava e apsur zs nemozel so nisto da go isecat stopat i tn. so znaci tie tamu se mnogu ponapred od nas so se i ponapredni vo nekoj stvari so nie si neame poima za toa a mozda dosle da vidat kako napreduva probata sto ja ispratile na zemjava te. nie kako napreduvame zasto verojatnost e deka sme klonovi ili kako sto rekov proba eksperiment ili stotijaznam

Не знам кој филм си го гледала ама ми изгледа како некоја научна фантастика :poss::poss::poss:

ne gleav naucna fantastika gleav dokumentarec inace kazano e sea moe e da veruvam vo toa sto mislam deka e taka istoto vazi i za tebe

brrrr..so bese ova,duh??

jas stvarno ne svativ ssto bese poentata! prvo mislev deka nekoe gladno dete umreno..a posle kao gi nacekale u sret onakvo. <.!.> pa ovoj se iznervira i pocnal da go brka...ne stvarno ako moze nekoj da kaze sto trebase toa da znaci..ili mozda poentata bese u toa sto mu svetnaa ocite? ja pa bas na toa ne obrnav vnimanie....e a ova covek e?!?!?!

Не се ни сомневам во ова ..... не беше страшно ама не сум изненаден.

Ма кој страшен поглед го има тоа човечето. Иначе може да е било што без сомнение. Јако клипче сепак....:bravo:

Јас ништо не видов само темница

ова беше човек. немат шанса нешто друго да е. а вонземјани постојат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom