Да ве потсетам дека постојат...

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
gollum :) bash slatko tipce na krajo.. daj drugo neshto :D

CakNoris

Папу4ар
Член од
16 декември 2005
Мислења
177
Поени од реакции
0
Добро клипче нема што. Само можи да знам што се случи со камерманот после ова???

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
абе ајде она суштествоно како на Lord of the ring Смигл беше :):):)
и не беше страшно ама ич

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
abe ako stanue zbor za vonzemjani ja licno veruvam zs sum gleala mnogu ok de nekoj bile montazi no ima i vistinski zs vo nevada NASA ima pronajdeno rasparcen vselenski brot so nekolku vonzemjani od koj edniot bil poliziv i sluzat sk za ispituvanje a metal ili so i da bilo toa od sto bil napraven vselenskiot brot na zemjava e apsur zs nemozel so nisto da go isecat stopat i tn. so znaci tie tamu se mnogu ponapred od nas so se i ponapredni vo nekoj stvari so nie si neame poima za toa a mozda dosle da vidat kako napreduva probata sto ja ispratile na zemjava te. nie kako napreduvame zasto verojatnost e deka sme klonovi ili kako sto rekov proba eksperiment ili stotijaznam

CakNoris

Папу4ар
Член од
16 декември 2005
Мислења
177
Поени од реакции
0
Sina^ напиша:
abe ako stanue zbor za vonzemjani ja licno veruvam zs sum gleala mnogu ok de nekoj bile montazi no ima i vistinski zs vo nevada NASA ima pronajdeno rasparcen vselenski brot so nekolku vonzemjani od koj edniot bil poliziv i sluzat sk za ispituvanje a metal ili so i da bilo toa od sto bil napraven vselenskiot brot na zemjava e apsur zs nemozel so nisto da go isecat stopat i tn. so znaci tie tamu se mnogu ponapred od nas so se i ponapredni vo nekoj stvari so nie si neame poima za toa a mozda dosle da vidat kako napreduva probata sto ja ispratile na zemjava te. nie kako napreduvame zasto verojatnost e deka sme klonovi ili kako sto rekov proba eksperiment ili stotijaznam
Не знам кој филм си го гледала ама ми изгледа како некоја научна фантастика :poss::poss::poss:

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
ne gleav naucna fantastika gleav dokumentarec inace kazano e sea moe e da veruvam vo toa sto mislam deka e taka istoto vazi i za tebe

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
nisto ne vidov samo temnica pa nisto ne se poznavase vidov tri pati
gluposti

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
brrrr..so bese ova,duh??

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
jas stvarno ne svativ ssto bese poentata! prvo mislev deka nekoe gladno dete umreno..a posle kao gi nacekale u sret onakvo. <.!.> pa ovoj se iznervira i pocnal da go brka...ne stvarno ako moze nekoj da kaze sto trebase toa da znaci..ili mozda poentata bese u toa sto mu svetnaa ocite? ja pa bas na toa ne obrnav vnimanie....e a ova covek e?!?!?!

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
Не се ни сомневам во ова ..... не беше страшно ама не сум изненаден.

Член од
8 јуни 2006
Мислења
50
Поени од реакции
2
Ма кој страшен поглед го има тоа човечето. Иначе може да е било што без сомнение. Јако клипче сепак....:bravo:

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Јас ништо не видов само темница

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
ова беше човек. немат шанса нешто друго да е. а вонземјани постојат.

Kajgana Shop

На врв Bottom