Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се ближи крајот на оваа 2007ма година, можеби малку рано но редно е на месец дена пред Нова Година да сумираме:
*Што важно направивме во оваа 2007ма година?
*И....Уште што ни останува да крајот?
*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?
*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?
*Малку да размислуваме за во иднина. И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?
.
! Почетокот на годинава беше малце лош од сегашна гледна точка ама таман работа дека сега ќе се каам или ќе жалам, сега гледам на тоа само како поука и тоа ми помогна за уште повеќе да се осознаам себеси. Некаде мај/јуни ми беше тешко на љубовен план, срцето ми беше скршено на парчиња, потоа летото дојде и најдов розеви очила, ми се осветли животот, запознав толку многу луѓе, стекнав нови пријателства, и повторно сфатив нови работи и за себеси. Потоа септември, нова школска година, нов клас, малце промена, и супер ми тргна и на школо. Есенва се учленив на кајгана, хаха, битен момент. Декември - ново познанство, одлично чувство, ах љубов! Се зачленавме на КАЈГАНА!*Што важно направивме во оваа 2007ма година?
Останатите закони за НАТО*И....Уште што ни останува да крајот?
Усешна доволно, важно многу подобра од прошлата*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?

Неубави работи, ко заврши летото.*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?

Во следната следи да размислиме каде другото лето*Малку да размислуваме за во иднина. И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?

*И по што важно, овде на форумов ќе ја паметите оваа година?

Ај да сумирам малце...*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?

*По што ќе ја памтите оваа 2007ма година?Кои се оние (не)убави работи кои засекгаше ќе ги запаметите од 2007ма година?

*Малку да размислуваме за во иднина. И сега, (глобално и на кратко), што следи во наредната 2008ма?

Да се ближи крајот на оваа 2007ма година, можеби малку рано но редно е на месец дена пред Нова Година да сумираме:
*Што важно направивме во оваа 2007ма година?
Napraviv mnogu golema promena vo mojot zivot
*И....Уште што ни останува да крајот?
Da se vratam doma
*Каква беше оваа 2007ма за Вас глобално? успешна или не? т.е. се реализираа плановите и очекувањата за годинава која веќе изминува.?
Apsolutno uspesna e znam deka imav pobedi i porazi ama na kraj svativ deka sum silna
Knonecno sum vo Anglija
Ne znam sto sledi samo se nadevam deka e dobro
Vazno na forumov pa e zacleniv vo moment koga nemav nikoj za da i gi kazam makite ama sega za sega mi e intesreno za natamu ke vidime