Да се пуши или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Бате Недев
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нека се прави било што ама да не се пуши. Ем што е за пушачите штетно ем што е и за непушачите уште поштетно.

Абе нека се прави било што ама да не се пуши. Ем што е за пушачите штетно ем што е и за непушачите уште поштетно.

Те сваќам. Сигурно многу ти сметам сеа со цигарата. :tapp:
Пример за здрав пушач - прадедо ми има 92 години и уште пуши. Штетно?

...Значи ти сметаш дека сексуално преносливите болести на пример, помалку важни од пушењето?
онтопик - ...Пушев цигари три години...И сега сум горда на себеси што немам запалено две недели, решив дека ќе се откажам...Тешко ми е, ама имам голема поддршка од сите...:)

...Значи ти сметаш дека сексуално преносливите болести на пример, помалку важни од пушењето?
онтопик - ...Пушев цигари три години...И сега сум горда на себеси што немам запалено две недели, решив дека ќе се откажам...Тешко ми е, ама имам голема поддршка од сите...:)

Ист сум и ја :pipi:
пушев 2 години и решив ги откажувам,крај се надам ќе издржам,морам,веќе 5 дена не сум запалил цигара

Пушач сум ама ок ми е сега за сега, не ми смета, кога ќе ми смета можеби ќе се откажам :wink: можеби

jas mislam deka ne treba da se pusi treba da se smuka

kakvi cigrari bre....toa e isto ko da zemes 50den a moze i pojse i da gi zapialis...bez veze:tapp::tapp: ne ni treba takvo nesto

Нек се даца на мени уче, још једна цигарета пред спавање.

Кој како сака, свој личен избор.
Пушам.

Да не се пуши нормално.Бидејки ем се труеш самиот,ем лугето околу тебе,ја загадуваш околината,а и даваш пари за да се труеш.
:salut:

Јас не сакам да се пуше бидејќи ми сметаат цигарите а и плус тоа за мене е имаш повеќе и така фрлаш пари

Ау колку сакам да донесат закон да не се продаваат воопшто цигари

Ако пуши некој нека си нарушува своето здравје а не на сите околку него
после секое искачање облеката ми смрди на цигари...го мразам тоа:@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom