Handsome
Love me or Blow me !!!!
не мора да значи...(двајца пијани,и двајцата сакале да се издуват за една вечер.чао пријатно)Па не е поентата дали ќе го фатат и дали ќе му раскине женската , со тоа што варал значи дека има резерва и шо кур ако му раскине женската,пак има резерва така???Па шо кур воопшто имаш женска ако не ти значи ништо ??
Тебе мора да ти е пријатно женска ти да разминува телесни течности со 1000 мажи па после тоа со тебе ..... Вауу кој филинг ....
![]()
за женска ќе си одам со некоја поасална шо ќе ми значи,сигурно нема курва да шетам за рака...
не напишав никаде таа да ме изневери:baeh:
хеј...ТУЖИ МЕ !!!:helou:Од глупите шовинстички размислувања (значи не викам дека си ти глуп, само размислувањето е од тој тип). Да си маж, единствено значи да имаш полови органи во вид на топчиња онаму долу и со нив да оди едно долго чудо во вид на сунѓер за крв, да имаш две неразвиедни брадавици и други не толку битни ситници.
А да изневериш значи да бидеш безрбетник, да бидеш на понизок ранг од оние кои себе се достојни да се наречат луѓе, бог да ги прости, добри луѓе беа... иако имам чуено дека уште има верни. Всушност, јас знам најмалку еден во моментов, а се сомневам на уште еден/на.![]()
а другиот...ain't me !!