Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Па не е поентата дали ќе го фатат и дали ќе му раскине женската , со тоа што варал значи дека има резерва и шо кур ако му раскине женската,пак има резерва така???Па шо кур воопшто имаш женска ако не ти значи ништо ??
Тебе мора да ти е пријатно женска ти да разминува телесни течности со 1000 мажи па после тоа со тебе ..... Вауу кој филинг ....

:tapp::tapp::tapp:
не мора да значи...(двајца пијани,и двајцата сакале да се издуват за една вечер.чао пријатно)
за женска ќе си одам со некоја поасална шо ќе ми значи,сигурно нема курва да шетам за рака...
не напишав никаде таа да ме изневери:baeh:

:pos: Од глупите шовинстички размислувања (значи не викам дека си ти глуп, само размислувањето е од тој тип). Да си маж, единствено значи да имаш полови органи во вид на топчиња онаму долу и со нив да оди едно долго чудо во вид на сунѓер за крв, да имаш две неразвиедни брадавици и други не толку битни ситници.

А да изневериш значи да бидеш безрбетник, да бидеш на понизок ранг од оние кои себе се достојни да се наречат луѓе, бог да ги прости, добри луѓе беа... иако имам чуено дека уште има верни.
Всушност, јас знам најмалку еден во моментов, а се сомневам на уште еден/на. :pipi:
хеј...ТУЖИ МЕ !!!:helou:
а другиот...ain't me !!:toe:

Не мора да значи ако ја изневери дека не ја сака...туку тоа е и понекогаш добро за врска кога станува монотоно...да си проштеш кучето низ друг двор па после кога ќе дојде назад ќе е среќно...и не мора да му е досадно у врска...барем до другата "монотона" ситуација:pos2::pos2:

Кучето може и во својот двор да биде среќно.
Твојот став е тотално детски и незрел според мене.

Кучето може и во својот двор да биде среќно.
Твојот став е тотално детски и незрел според мене.
ама треба и да прошета одвреме навреме...оти после ќе му удри тоа ебо-беснило у глава и ептен ќе биде за никаде:pos2:
hey i'm one happy child...:smir:

Секој нека го прави она кое го смета за себе си правилно.
Не им се мешајте на луѓето во постапките.
Различни луѓе имаат различни потреби и посебно ги разбират работите во животот, но никој нема никакво право да суди или да се меша во одлуките кои ги прават.
(освен ако не се замолени совет да дадат)
Сега.. може да се рече дека со тие постапки повредуваат друга личност, но и двајцата се возрасни и си одлучуваат со кого ќе бидат и како ќе се однесуваат.
На крај најверојатно, секој го добива она кое го заслужил.

Да се изневери или не? Многу јасно дека НЕ бидејки за мене тоа е ниска работа,се криеш,даваш некои лажни знаци дека се е океј ,а не е и додека го правиш тоа е интересно,ама ако ти го направат тоа на тебе боли 6 пати повеќе.Така да за да нема повредени страни бидете си искрени и верни-тоа е моето мислење

немисе случило досега да изневерам некого...подобро ќе му раскинам отколку да го изневерам...

Кога си со некој во врска што ти дава буквално се нема причина да го вараш .Барем според мене.Премногу ме иритираат муабетите од типот па ако ја варам незначи дека не ја сакам.Штом шета наоколу и покрај тоа што вика некој дека го сака/ја сака значи не ја почитува таа личност.Кога нема почит јас не го гледам сакањето.Најдобра одлука штом почувствува некој потреба да изневерува е да ја раскине врската да си го задоволи тоа
ебо-беснило у глава
и после да размислува за повторна врска:toe:

Различни луѓе имаат различни потреби и посебно ги разбират работите во животот, но никој нема никакво право да суди или да се меша во одлуките кои ги прават.

Точно, секој има различни потреби, но затоа биди си со своја категорија. Ако ти е кејф да вараш, тогаш иди со ист таков партнер/партнерка. Работата е што многу луѓе што вараат викаат: Неее, мене не смее он/она де ме вара, само јас него/неја.

Сега.. може да се рече дека со тие постапки повредуваат друга личност, но и двајцата се возрасни и си одлучуваат со кого ќе бидат и како ќе се однесуваат.

За однесувањето секој човек си одлучува сам за себе. Башка од кај знаеш тој/таа каков/каква е во позадина. Може тебе да ти се прави нај заљубен/заљубена личност и цело време да ти соли памет. Кое и најчесто се случува. Сигурно нема дечкото/девојката да ти каже: Леееј, јас многу сакам да варам, ај да идеме.

На крај најверојатно, секој го добива она кое го заслужил.

Значи тие што се изварани го заслужиле тоа?

Да се изневери или не? Многу јасно дека НЕ бидејки за мене тоа е ниска работа,се криеш,даваш некои лажни знаци дека се е океј ,а не е и додека го правиш тоа е интересно,ама ако ти го направат тоа на тебе боли 6 пати повеќе.Така да за да нема повредени страни бидете си искрени и верни-тоа е моето мислење
Така е. И ќе надополнам ако некој не го сакаш не мора да си во врска со него а да се криеш да одиш со друг. Подобро раскини за да не боли уште повеќе

Значи тие што се изварани го заслужиле тоа?

Па реков најверојатно, од каде да знам. Најверојатно има некој циклус од тип, се се враќа се се плаќа во животов. Не сум јас сезнаен, претпоставувам дека секој го стига она кое го заслужил.

mislam deka sekoj coevek 1 vo zivotot se osuduva da izneveri. vpreocem coevecki e se stvara monotonija vo brak vo vrska .toa e iskusenie na koe nekoj porazumno nekoj pomalce tazumno pristapuva

Па реков најверојатно, од каде да знам.

Вистина е дека некогаш луѓето се варани поради некоја нивна негативна причина, но тоа и не е некое решение. Се што си направил така си ја наполнил малку својата самодоверба и его. Мада сепак мислам дека поголем процент од варачите се луѓе кои вараат за СЕБЕ, само за СЕБЕ и за никој друг освен за СЕБЕ.

Најверојатно има некој циклус од тип, се се враќа се се плаќа во животов. Не сум јас сезнаен, претпоставувам дека секој го стига она кое го заслужил.

Разбирам што сакаш да кажеш со циклусот на баланс. Но како што гледам, многу работи на планетава се неизбалансирани. Пример родено богаташко дете кое си го живее својот живот до крај среќно, најлошата работа што му се има случено е што неговите мама и тато не му купиле остров за неговиот 7-ми роденден, додека во сиромашнине држави се раѓа дете кое во животот не видело еден најобичен хамбургер. Претпоставувам преку баланс дека еден ден богатиот ќе стане сиромав, а сиромашниот ќе живее во палата. Дали е тоа така?

дали би варал зависит од повеќе нешта , каква ни е врската , како сум се осеќал вечерта, што осеќам кон таа со која би ја изневерил девојката , и тн....ама во принцип ако е се ОК, не осеќам никаква потреба од такви зезанции ..:motor:

jebajte deco dok vas kurac ima mok jer kad kurac izgubi mok recite pickece laku nok

Зависи колку е сериозна врската :)

jas iskreno ne go sfakam mnogu ova so izneveruvanjevo????
do sega ne sum izneverila ama koga gledam kako se odnesuvaat de so mene sfakam deka malku sum.....glupava sto sum mu verna celo vreme?

ednostavno nemozam das e osudam da go izvaram....:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom