Да можев да го вратам времето назад... (Батерфлај Ефект)

Ја би се вратил на 10 јуни.....

Може и малку посодржајни муабети? :icon_roll

Би го вратила времето назад за 4 години.
Многу нешта немаше да бидат како што се сега, многу луѓе немаше да ги знам, многу грешки немаше да ги направам.. животот ќе ми беше поубав со еден збор.

Кога ќе размислам... само на еден момент би се вратил, ама не верувам дека би додржал да не изреагирам како тогаш.

БИ СЕ ВРАТИЛ ВО ВРЕМЕТО НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ
-ХИПИ, ДЕЦА НА ЦВЕКЕТО, 70-те
ама со годините кои сега ги имам

rock and roll

Би се вратила на 17ти март 1986 во 10.00 -и пак би се родила! Многу малце би изменила од својот живот ама искрено би сакала да ми се вратат сите години што ми поминале до сеа :)

Zoki_S напиша:
БИ СЕ ВРАТИЛ ВО ВРЕМЕТО НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ
-ХИПИ, ДЕЦА НА ЦВЕКЕТО, 70-те
ама со годините кои сега ги имам

rock and roll

Mislam dека ова е најарниот пост досега на темава со кој јас апсолутно се сложувам. само јас мислам дека е поарно околу 1965-6 за тамам кога се најарните журки и концерти да ги фатиме, за после деца на цвеќето да се престориме, морееее, промискуитет, трава, забава. Живот. Ќе имавме деца у некој комуна коиќе беа од непознато потекло (татковци куп) по име Sky, Luna, Flower, Medow и слично. Живот брате.
Риспект :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Garfield напиша:
Mislam dека ова е најарниот пост досега на темава со кој јас апсолутно се сложувам. само јас мислам дека е поарно околу 1965-6 за тамам кога се најарните журки и концерти да ги фатиме, за после деца на цвеќето да се престориме, морееее, промискуитет, трава, забава. Живот. Ќе имавме деца у некој комуна коиќе беа од непознато потекло (татковци куп) по име Sky, Luna, Flower, Medow и слично. Живот брате.
Риспект :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

ама каде, тука или у сад или другде?

U mojot zivot bi se vratila vo milion mali momenti, no ne za da promenam isto tuku da gi proziveam ubavinite uste po ednash bar...
A istoriski -- 19 vek, so moznost da ja protalkam vienna...

Офчар напиша:
ја не би мењал ништо.. од кај да знам дека ако сменам ќе ми биде подобро?
Најточен пост.

Долго размислував, и сфатив дека и покрај тоа што би сменил некои работи кон подобро, сепак би можеле да излезат некои нус-ефекти од тие промени. Не би сакал да сменам ништо. Можеби нешто не толку значајно, а датумот е 20.01.2004 година.

Ако можев да сменам нешто - би сакал да се вратам на 16 април 1991 година и да сторам неколку работи коишто требаше да сторам...

Сепак - добро е и вака... Порано жалев за времето коешто го изгубив на тој 16 април 1991 но сега сфатив дека некои лоши работи се случуваат за добро.

Сега, како и Офчар, би прашал само ”Дали имам сигурност дека сега би ми било подобро ако сменам некои работи?” :raz:

27.12.2001 .. голема грешка :icon_conf

Macedalien напиша:
Сега, како и Офчар, би прашал само ”Дали имам сигурност дека сега би ми било подобро ако сменам некои работи?” :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom