Custom bikes или кастом мотори! - Сликички и коментари!!

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Eве за оние со поинаков стил.
Streetfighter bikes. Или она јас како што би ги нарекол. Don't mess with me bikes!! :pos: :pos:

Street1.jpg

Street2.jpg

Street3.jpg

И ова постои: RAT BIKES & TRIKES. Ако се шалиме, за оние кои ретко се бањаат :pos: :pos: :pos: и им е гајле дали моторот им е чист, напротив го сакаат гнасен.
шега на страна, намерно се направени да личат не неуредни и неодржувани машини:

y314efe.jpg

y317tran.jpg

y318shkd.jpg

y319mori2.jpg

И мојот фаворит, изгледа скоро толку заникаде како да му е на шурата мој!!! Неговиот БМВ е/беше (го изџигери после Гостивар пред две недели) ужас, но и неодржуван. Овој само така изгледа.

Еве некои од оние кои не се кастом, ама се за љубители на брзини:

Honda blackbird
cbrxxt.jpg

Honda CBR1000RR
05_CBR1000RR.jpg

Kavasaki Ninja 500r
Ninja500R-bl_small.jpg

Suzuki GSXR1000r
05_gsxr1000r.jpg

Goddess of Chaos напиша:
Garfield напиша:
Sniper-Kro.jpg

А овој, верувале или не, е сликан во Хрватска.

IM IN LOVE.......... :shock:

Де па и ти, има и бољи, чекај, уште е рано, не сум ставил се што имам. давам правец со овие слики. Најубавите ги чувам за после, откако ќе се појават уште барем неколкумина за да може, онака, интелектуално да си покажуваме слики, да коментираме и сл.

Garfield напиша:
Goddess of Chaos напиша:
Garfield напиша:
Sniper-Kro.jpg

А овој, верувале или не, е сликан во Хрватска.

IM IN LOVE.......... :shock:

Де па и ти, има и бољи, чекај, уште е рано, не сум ставил се што имам. давам правец со овие слики. Најубавите ги чувам за после, откако ќе се појават уште барем неколкумина за да може, онака, интелектуално да си покажуваме слики, да коментираме и сл.

aaaa ne...mene ovoj mi se svigja :cry: ili ako imas nesto drugo u toj stil...a inace sorry so ne spagjam vo motorbikes intelektualci so znaci bas i nema da mozes da pravis muabet so mene :P

Немај гајле, има секакви, туку, понатака, ќе информирам каде ќе може да се видат најубавите македонски кастом чопери.

Cestitki

Pozdrav i Cestitki do Moderatorot za temava shto ja nachna!!!

Dolgo vreme se cekashe na vakvo neshto kade shto lugjevo na makedonski kje mozat da diskutiraat za ovie temi.

Za site onie koj ne znaat, na kratko da se predstavam, jas kje bidam onoj koj site amaterski prazni "muabeti" kje se obidam da gi nasocham vo vistinskiot pravec, kje se obidam da pridonesam kolku shto e mozno povekje kon razvitokot na Custom Bike Scenata vo Makedonija. Kje se obidam da penesam shto e mozno od moeto znaenje do site onie koj sakaat da nauchat neshto povekje.

Dokolku se prashuvate od kade mi na mene takvo pravo, da recheme deka mojata referenca e pogolema od kolku shto mozete da zamislite, i kje napomenam deka vo momentov rabotam vo HIGHLANDER Custom Bike Parts and Accessories Grcko - Makedonskata firmata koja vo Skopje postoi povekje od 5 godini.

Samo da go ispravam Garfield okolu Hondata CB 750 Sohc toa e chopperot so dolga Springer vilushka od napred. Golemi se shansite da go vidite ovoj motor naskoro i vo Skopje, sopstvenikot e blizok prijatel so ednen lokalen MC (Motorcycle Club), se vika Jimmy i e clen na Chopper Club Essex.

Vo megjuvreme novina e shto zapochna pravenjeto na sajtot na firmata HIGHLANDER od Skopje....za sega e under construction no poglednete i sami:

www.highlander-choppers.com

L&R

Е замисли го тој мотор, моја драга Рагаца, во чопер издание, во стритфајтер издание, во рат издание.
Обично луѓето се во заблуда, мислат дека ако е таков од фабрика, ништо не може да му се смени, освен евентуално фар, жмигавци...
Се се менува, само машината останува иста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom