Curtis Jackson a.k.a 50 Cent

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Crazy напиша:
Мислам дека мислеше на луѓето што се палат на негови песни, а не знаат англиски, а притоа фураат некој gangsta филм.

да, на тоа мислев.

ама господинот ''начитан'' погрешно ме свати..иако замисли на Македонски го напишав.

Абе Ај доста 50 Cent E СУПЕР што ви смета тоа што се буните Јас слушам секаква музика се сакам ама кога ќе пуштам нешто од фифти полудувам хехехе.
СЕКОЈ ЗА СЕБЕ СЕКОЈ ЗА СВОЈА МУЗИКА хехехехе

Позз нема што 50 се искачи на врвот

Фифти го уништи Fat Joe, Ja Rule, The Game ( ок, не го уништи него али и со него добро се закараа ), Rick Ross ( e овај го направи партал, цела кариера му ја упропасти ) и се покрена против цела Def Jam.... и уште меѓу врвот. Фифти можеби малку ги запостави луѓето кои му помогнале дури бил на улица, но кога правиме муабет за рапер се знае дека многу вреди. Не за џабе е одбран од Дре и Еминем. Ако не си квалитетен неможиш да се дружиш со нив :wink:. Тоа ми беше зборот

Хехе.. па да не беше фифти немаше да има ни еминем.. знаете ли кој прв го бутнал еминем на бина да мава фрестајлер ? 50 цент.. ако не сте го гледале 8 миле.. знаете ли кој му даваше пари на еминем кога падна у криза по тоа судовите ? фифти.. затоа еминем сега у секоја песна вика.. Jackson is my favorite boy..

да не беше фифти немаше да го има ни Ем ..
-.- ..абе ..нема што да коментирам ..т.е незнам ..ова нешто ..невозможно ..
50 е пронајден од Jam Master Jay (од Ран ДиЕмСи)
а за неговото промовирање во најпознати хип хоп лица е Еминем ..

да не беше фифти немаше да го има ни Ем ..
-.- ..абе ..нема што да коментирам ..т.е незнам ..ова нешто ..невозможно ..
50 е пронајден од Jam Master Jay (од Ран ДиЕмСи)
а за неговото промовирање во најпознати хип хоп лица е Еминем ..
да не беше Дре немаше никој да има...XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom