Црвенокоси

• Креатор на темата Креатор на темата Anne.
  • Време на започнување Време на започнување
^Се мене ко на бордо ми глеат.

Истата девојка од некое мислење погоре.

img_0286_web_by_warhammerphoto-d8i4t75.jpg

img_0280_web_by_warhammerphoto-d8h6fld.jpg

Девојкава е нереално убава. Ова е веројатно најубавото лице кое сум го видел во животот

Ќе ја жена, жими очи.

Неам слика од @ЏинЏер , инаку овие шо сте ги постирале можат вода да и носат.
Хахахахаххахахаха, џабе се умилкуваш сега, си ја испушти шансата. А да не ме корпосаше тогаш, за некоја недела годишнина ќе славевме.... :toe:

Хахахахаххахахаха, џабе се умилкуваш сега, си ја испушти шансата. А да не ме корпосаше тогаш, за некоја недела годишнина ќе славевме.... :toe:
Никад ни је касно.

Kолку патам по мојата црвена коса, кога се сеќавам на неа или кога гледам слики срцево ме боли:place::place::place:
10923259_1381328518847277_3448677602600595350_n.jpg

:place::place::place:

Види, види! :D

SAM_4112.JPG

Ја регенерирам и ја пуштам долга, така да нема фарбање. Не сум се исфарбала откога се видовме. Тогаш ја осветлив и после само со прелив терам.

Види, види! :D

Прегледај го приврзокот 131990

Ја регенерирам и ја пуштам долга, така да нема фарбање. Не сум се исфарбала откога се видовме. Тогаш ја осветлив и после само со прелив терам.
Ти завидувам, и им завидувам на сите црвенокоси.
Јас не смеам да се фарбам, и така...
Иначе кога имав црвена коса си ги фарбав и веѓите и сето тоа во склоп многу убаво изгледаше, не се фалам, стварно. Многу жени ме запираа на улица да ме прашуваат како ми излегла бојата толку убава, и додека чекав автобус, или влегуваа во цвеќарата каде работев да ме прашаат...
Еднаш чекав автобус пред еден фризерски салон, внатре некоја жена ме видела, и излезе да и каже на фризерката дека сака боја како мојата.
Ееее...:(
Колку патам само, и колку ми недостига црвената коса:(

@Moon Child Ај мала помош, со што ги фарбаше веѓите, со истата фарба со која се фарбаше или со нешто посебно за веѓи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom