Црвенковски ќе ја консолидира опозицијата

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
I Ljubcho ne ja znaeshe basnata za orelot i zhelkata ama ja nauchi od Branko.
Oд Бране има многу нешта да се научат, искрено.. На човекот треба да му се честита...

18 години на политичкава сцена..18 години пљачки, сомнителни приватизации, цигари, Швајцарски сметки, Октоподи, и уште има луѓе кои му веруваат..Тоа е успех...

Сум рекол и пак ќе речам..На овој човек, да му беше Македонија пред личните и Партиските интереси, сега ќе бевме многу напред...

Oд Бране има многу нешта да се научат, искрено.. На човекот треба да му се честита...

18 години на политичкава сцена..18 години пљачки, сомнителни приватизации, цигари, Швајцарски сметки, Октоподи, и уште има луѓе кои му веруваат..Тоа е успех...

Сум рекол и пак ќе речам..На овој човек, да му беше Македонија пред личните и Партиските интереси, сега ќе бевме многу напред...

Beshe 18godini vo politichkata scena ama ne beshe 17godini na vlast Branko.Napraj prosta matematika pa vidi sho ti izleglo kako NZS.

A za toa shto napravil koga bil na vlast vechen kompleks im e na DPMNE :

Без никаков конфликт да ја осамостои државата, да направи функционален устав, да оформи државни институции, да направи функционална дипломатија, да отвори амбасади и дипломатски претставништва во голем број држави, да создава пријатели низ светот, да оформи армија, да создаде денар наместо динар, да се избори со инфлација од 700%, да се соочи со двегодишно ембарго, и уште многу многу потешкотии со кои Македонија како држава се соочуваше се до крајот на конфликтот од 2001-ва....за да во 2006-та дојде Грујо и рече:
Нека биде светлина! Покорете се на Вашиот создавател!

Мал извадок од една добра колумна!

Типичен пример за клониран мозок-место свое мислење дава извадок од колумна од партиски весник:tapp:

Ќе те поразиме, сега, во иднина и во вечни векови.
Ти никогаш повеќе нема да дојдеш ниту како референт.
За тебе само народен суд, ПРЕДАВСТВО на националните интереси на Р.Македонија.
Доживотен затвор со тешка робија.
Парите ќе бидат наменети за:
Фамилиите на погинатите војници од боиштата на бивша Ју.
Стечајните работници од Газела, Годел, Стаклара, Кожара.
Луѓето кои си ги одземаа животите поради аферата ТАТ.

[acko]®;2218361 напиша:
абе мемора да победат само нека имаат некој градоначалник плус. да има за што да се појавуваат на телевизија и да можат да се одржат во живот до наредни парламентарни избори. срамота е вака. само лаат а нема за што! жал ми е за нив!

Ќе ти одговорам..модифицирајќи и парафразирајќи ја реченицата изречена од генералот Кастер.. Само мртов „индијанец„ е добар „индијанец„.
:pipi:

А бе за овој човек не вреди да се отвара тама за дискутирање тој човек не заслужува никаде да биде па камоли да се дискутира за него.

Суисид... Го разбра ли ти прашањето од DELIJA KU-VO?;)

Neznam,ne e Makedonski,Srpski e :)

А бе за овој човек не вреди да се отвара тама за дискутирање тој човек не заслужува никаде да биде па камоли да се дискутира за него.

Koga Branko e nebiten kako takov "roshav" i slichno shto otvarate temi za nego?

бранко само ќе ја дотепа и онака утепаната опозиција на жалост на сите негови следбеници кои за среќа се се помалку во државава

Луѓето кои си ги одземаа животите поради аферата ТАТ.

Slavjanski,Sonja povtorno operirala lugje niz Bitola.Za vreme Brankovo beshe osudena 3ipol godini zatvor a za vreme Ljubcho oslobodena.Edno prashanje do tebe,dali e Gruevski kriv za ovoj poteg na Sonja?

па би требело да го разбереш ти си из Србије :tapp:

Ne bre nishto neznam jas,jas "Grchki platenik"sum.

Slavjanski,Sonja povtorno operirala lugje niz Bitola.Za vreme Brankovo beshe osudena 3ipol godini zatvor a za vreme Ljubcho oslobodena.Edno prashanje do tebe,dali e Gruevski kriv za ovoj poteg na Sonja?
самоубица немој сега да продаваш муда за бубрези со соњја кога списоците и сите крупни докази ги снемува во времето на бранко и со тоа ја судат 3 год. а за возврат пола пари ги остави во сдс :toe:

Што ќе консолидира?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

самоубица немој сега да продаваш муда за бубрези со соњја кога списоците и сите крупни докази ги снемува во времето на бранко и со тоа ја судат 3 год. а за возврат пола пари ги остави во сдс :toe:

Odgovori na prashanjeto de,ne begaj kako Slavjanski i kako Gruevski pod pantolonite na Dokich :
Sonja povtorno operirala lugje niz Bitola.Za vreme Brankovo beshe osudena 3ipol godini zatvor a za vreme Ljubcho oslobodena.Edno prashanje do tebe,dali e Gruevski kriv za ovoj poteg na Sonja?

Odgovori na prashanjeto de,ne begaj kako Slavjanski i kako Gruevski pod pantolonite na Dokich :
не бегам еве ти го одговорот
само неписмен и глуп народ ќе се заебе 2 пати а тоа биле и овие кои рикнале по 2 пат така да сега не се работи за мегаломанска сума која влегла во вмро-дпмне што значи има голема разлика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom