Црвенковски го повикува Груевски на дебата

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Ti VMROvec se narekuvash?Pa neli bojata na VMRO e crvena?Od kaj sega portokalova...po koj osnov?I ne sum jas onoj koj poddrzhuva probugari na politichka scena...a prerodbata si ja chul ama ne si ja razbral.Tokmu toa e poentata na duelot megju G'uevski i Pretsedatelot na Republika Makedonija Gospodinot Branko Crvenkovski :)

и ти ми збориш за култура кога едниот го ословуваш со господин а другиот го вреѓаш дека има говорна маана! тоа во нормално општество се нарекува дискриминација!

[acko]®;1835977 напиша:
види ти колку си глуп! што има дали ја со согласувам? ја не сум член ни на врмо ни на сдсм. не сум ни бранко ни грујо па што кур има ја да се согласувам?

Ajde kazhi kaj sum te posochil kako simpatizer ili chlen na VEMERO ili SDSM i ne te prashav koja partija ti lezhi na srce tuku dali se soglasuvash da ima duel ili ne...gragjanin si.

[acko]®;1835983 напиша:
тоа во нормално општество се нарекува дискриминација!

G'uevski cel narod go diskriminira pa sramota e nekoj nego da ne go diskriminira.

Искрено ја да сум на местото на Грујо, ма какви дуели, не се замарам со типови што имаат помалку рејтинг од Амди Бајрам.

Едноставно. Бранко е ирелевантна личност, не за Грујо, туку за Македонскиот народ, особено во последен период што се изрезили со имево.
Бранко се закопа самиот себеси, кој му е крив, изгледа до интернетот ке да е, секоја негова изјава подложи на анализа, така да тоа е тоа.

Едноставно. Бранко е ирелевантна личност, не за Грујо, туку за Македонскиот народ, особено во последен период што се изрезили со имево.
Бранко се закопа самиот себеси, кој му е крив, изгледа до интернетот ке да е, секоја негова изјава подложи на анализа, така да тоа е тоа.

I jas toa ke vikav de...Branko e nikoj i nishto a G'uevski e car!Pa neka izleze na edna debata...ionaka kje mu go doturni rejtingot na Branko..shto ima da izgubi :smir:

I jas toa ke vikav de...Branko e nikoj i nishto a G'uevski e car!Pa neka izleze na edna debata...ionaka kje mu go doturni rejtingot na Branko..shto ima da izgubi :smir:

Па не знам дали ке може повеке да му го дотури, во минус сигурно нема да му го направи.
Месија, си ме изненадил искрено со твоето гласање на анкетата, не го очекував тоа.

Претседателот, исто така, изразува подготвеност лично да дебатира со премиерот Никола Груевски наместо тој да се конфронтира со претседателот преку својот шеф на Кабинетот, Протоѓер, кој според претседателскиот кабинет, е лице кое е без професионално искуство, но со доверба од Груевски да членува во управни одбори, да води кадровска и пропагандна политика на Владата, па се' до преговори за името во Њујорк.
Шефот на државата побара Протоѓер и премиерот Груевски уште еднаш јавно да се изјаснат дали на последната средба со медијаторот Метју Нимиц рекле дека Македонија е за двојната формула. „Дали не е точно дека од Њујорк ја дезинформиравте јавноста дека на медијаторот сте му презентирале сериозни забелешки на предлогот, со цел да го подобрите“, праша Црвенковски во својата јавна реакција потпишана од неговиот кабинет.

Црвенковски вели дека со таков пристап и несериозен Груевски не може да ја внесе Македонија во НАТО и во ЕУ, а со тоа нема право ниту да зборува за економија, здравство, образование, земјоделство.

Црвенковски вели дека со таков пристап и несериозен Груевски не може да ја внесе Македонија во НАТО и во ЕУ, а со тоа нема право ниту да зборува за економија, здравство, образование, земјоделство.
Еххх
Зборови зборови и само зборови.
А дојде времето и кога луѓето гледаат
што Бранко направил, а не
Што Бранко рекол...

Еххх
Зборови зборови и само зборови.
А дојде времето и кога луѓето гледаат
Што Бранко рекол...

И војската на Цар Самоил гледала,по поразот од Василиј,за да си појде дома.Изгледа народот продолжи да гледа на ист начин,кој политичар што направил,не само Бранко,туку скоро сите од нив,барем досега.:toe:

Искрено ја да сум на местото на Грујо, ма какви дуели, не се замарам со типови што имаат помалку рејтинг од Амди Бајрам.

Ќе видиме на кој колкав му е, ич дане бериш гајле. Избори идат. Некако поќе ме влече дека Бранко ќе изненади, не пали повеќе кај народот она на Грујо - исчитано е. на крај пак Грујо ќе наебе хаааахааа

Ќе видиме на кој колкав му е, ич дане бериш гајле. Избори идат. Некако поќе ме влече дека Бранко ќе изненади, не пали повеќе кај народот она на Грујо - исчитано е. на крај пак Грујо ќе наебе хаааахааа
дрн дрн, треба да знаеш, треба да умееш! а бранко умее, го видовме сите овие години!:vozbud:

уште сега ли започнаа со кампањите ебати :tapp:
а тебе test те гледам овде само кога се ближат избори :pos2:

Dobro osven " IZBORI" se raboti li nesto vo Makedonija...,ako ne go smetame "baranjeto na pravata"....od ova "malcinstvovo"???????

Што Бранко рекол...

Toa shto Branko napravil e nebitno vo ovoj moment tuku e bitno toa shto G'uevski ke go napravi...G'uevski e onoj koj ja ima apsolutnata vlast ne Branko taka da primeror so "Shto Branko napravil" ti e epten glup vo situacijava.

Branko e vrven politichar i sigurno deka e odgovoren za svoite postapki za razlika od G'uevski, megjutoa ovoj duel ne e za obichno partisko prepukuvanje tuku da se otkrie i razotkrie lagata vo celiot spor so pregovorite kako i povlekuvanjeto na Dimitrov od strana na Branko.G'uevski ne bi znael da bekne ne pak da izleze nepodgotven na duel so Branko...na kraj toa ne mu pagja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom