Црвенковски го повикува Груевски на дебата

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Ни за парламентарните избори немаше дуел, и, смени тоа нешто? Не. Get over it.

Уствари...чекај малце...

Грујо, излези на дуел со Бране бе, аман не се плаши од женски фустан! :vozbud:

Ama ja utnal i toa katastrofalno G'uevski...Brane ne e pichka.

OK...koga e shupak Brane sho ne izlezi G'uevski na duel...ili se plashi od shupak?
Абе он вака го тепа по избори не па на дуел да му излезе.Со кого бе дуел со морон?За дуел треба брем приближно да имаат капацитет еднаков двајцата.Арно ама овој твојов некако не ми стои дека е доветен..Поарно му е за камбекот да си ќути.

Абе он вака го тепа по избори не па на дуел да му излезе.Со кого бе дуел со морон?За дуел треба брем приближно да имаат капацитет еднаков двајцата.Арно ама овој твојов некако не ми стои дека е доветен..Поарно му е за камбекот да си ќути.

Па што ако тепал на избори.. !??
Тоа што тепал до сега незначи дека цело време ке тепа.. !!!
Работите се менуваат и тоа многу брзо..
Народот сака да слушне што тоа има он да каже ако го праша некој друг,некој кој му ги нема кажано прашањата однапред за да се спреми..:)

И јас слично си мислам..ќе да е до капацитетот негов..односно кортексот?
А што ќе го игра „овега„..кога и гласачите го сметаат за веќе отпишан..а наскоро тоа и ќе имаме прилика да го видиме во живо..
Отпишување на комунистички политичар..во живо..а викано и тепан на мртво..од сопствените бирачи..со исклучок на неговите загрижени идолопоклоници..да не ги именувам..еве веднаш сами ќе си се јават..сега и веднаш.
:salut:

Па што ако тепал на избори.. !??
Тоа што тепал до сега незначи дека цело време ке тепа.. !!!
Работите се менуваат и тоа многу брзо..
Народот сака да слушне што тоа има он да каже ако го праша некој друг,некој кој му ги нема кажано прашањата однапред за да се спреми..:)

Точно народот суди.Ама сега некој неможе да чека и да седи без власт не значи оти може да труе ког анего ке му текне.4 години.Ке поминат и ке пресуди народот.И ја со него.АКо ми дое преку глава ке го казнам.Ама дотогаш аман нека ми се тргне од пред очи БЦ.Се шо имаше он си кажа.

А за прашањава ај нема да коментирам.Ептен ефтин трик е.Некни го прашуваа 5 саати...

Точно народот суди.Ама сега некој неможе да чека и да седи без власт не значи оти може да труе ког анего ке му текне.4 години.Ке поминат и ке пресуди народот.И ја со него.АКо ми дое преку глава ке го казнам.Ама дотогаш аман нека ми се тргне од пред очи БЦ.Се шо имаше он си кажа.

А за прашањава ај нема да коментирам.Ептен ефтин трик е.Некни го прашуваа 5 саати...

Колку помалку го „играат„..толку е поголема паниката искажана во неговите гестови..кои се одраз на несигурноста во сопствената иднина..на сметка на таа на Македонците.
Затоа нека го пуштат да продава пуфки..ако има некој заинтересиран за нив..
:toe:

Епа ок не мора ни да објаснува ништо ..
Увек е тука Латас или некои слични ко него,они ке ни објаснат све што има везе.. ;)

Нема што да објаснува.Во март здравје и живот ке му кажеме сите што мислиме.

Нема што да објаснува.Во март здравје и живот ке му кажеме сите што мислиме.

Па поради близината на датумот (Март 2009 година) е и паниката кај него за да евентуално уште некоја наивна душичка да ја „импресионира„ со мудрата политика која досега (не) ја водел..

:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom