Црвен крст ЈБТ

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ја нема, којзнае каде е. Цела втора година ја немам видено.
Како бе Фросе ја немаш видено? На почеток на втора се појави со уште едно бебенце, што го шуткаше како да е кукла... Греота...
Ама од ноември...ни трага, ни глас не и видовме!:)

Како бе Фросе ја немаш видено? На почеток на втора се појави со уште едно бебенце, што го шуткаше како да е кукла... Греота...
Ама од ноември...ни трага, ни глас не и видовме!:)
тоа бебето и е брат.мајка и се породи лани пред матурата.се фалеше дека било многу убаво. :pos2::pos2::pos2:

ЛоЛ ми нердостигааа минаааа ... иако секој ден данок плаќав кај неа ако сакам да поминаммм...

Аман бе што ви направила таа Мина?Толку изнапишавте за неа.Легенда...Како само успеала така лесно да профитира од вас.

Имаше некој скриен шарм, харизма, смрдеа...:pos:

Аман бе што ви направила таа Мина?Толку изнапишавте за неа.Легенда...Како само успеала така лесно да профитира од вас.
Еее.. тоа да видиш... Минаа е едноо малооо убавкоо суштествооо.. кое штоо има дневница 1000 ден.. така да ако си без кеш обрати и се нејзе.. само после со камата ти го наплаќа долгот.. се облака во најноваа мода иако понекогаш [секогаш] заборава папучи да си облече... а парфемот кој го користи е прекрасен... миризбата на континјер те обзема... а кога ќе се налути тогаш е најслатка... ти се влечее по нозее... те плукаа.... те брка низ ЈБТ се додека не излезе некој да ја избрка... И после како да не биде легендарна... :pipi: Ин Лов Вит Минаа..

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Мироновска, да даде Господ да те сменат и никогаш повеќе да не стапнеш во гимназијата.
[/FONT]

Ќе ја сменат кај и да е :pipi:

Појма неам која е оваа, ама стварно е некоја легенда чим и порасанале апетитите. Него ме интересира дали некој ја замавал??
Епа вака, лани јас си го дозволив тој луксуз да и мавнам клоца зошто сакаше да ме плукне (за среќа ме промаши) и guess what! Една типка од 2ра година (сега трета) заедно со своето друштво - Mina's fans почнаа да ме вреѓаат, цела година си имав проблеми со нив, сакаа да ме пријават и да ме тужат “за нарушување јавен ред и мир“ зошто ова суштество т.н. Мина падна на земја и си ја расцепи главата... А тие, нејзините заштитници, застанаа во нејзина одбрана зошто “била греота“...

Тоа беше последен пат кога ја видов...

Епа вака, лани јас си го дозволив тој луксуз да и мавнам клоца зошто сакаше да ме плукне (за среќа ме промаши) и guess what! Една типка од 2ра година (сега трета) заедно со своето друштво - Mina's fans почнаа да ме вреѓаат, цела година си имав проблеми со нив, сакаа да ме пријават и да ме тужат “за нарушување јавен ред и мир“ зошто ова суштество т.н. Мина падна на земја и си ја расцепи главата... А тие, нејзините заштитници, застанаа во нејзина одбрана зошто “била греота“...

добро си и напраила со не си ги замавала и нив:vozbud::vozbud:

Жити најмилото, кажи ми ги кои беа гуските? По ПП ако ти е позгодно. Ако си го сакаат тој штурец нека си го носат дома, со ништо не сме заслужиле да сме малтретирани на одмор и пред часови за да даваме пари.

haha ejjj taa mina e mn poznata, znam golema dilema bese dali e musko ili zensko, ali vazno koa ke doese na makedonski kaj svetlana dole.....CEPKI !!:pos2:
inace da 400 den od smena 100% vadese xD hahah

Шо ти е.. 400 се мн малце... Стварноо ја нема.. изгледа нашла место кај шо повеќе ја плаќаат.. тука мн на заем и зимаа :wink:

Знаела кај да удрит оваа Мина:pos2::pos2:.Некој цел ден работи ко вол за 100 ден та гледам си земала тродупло:pos2::pos2:
Нека дојди кај нас гимназија..која сенка ја имат само...:pos2::pos2::pos2:ќе си се постели фино лепо на цименто да се згрее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom