Црвен крст ЈБТ

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.501
Локација
Пустец
Личностиве на сликата ја искористија ноќта во школото кога немаше чувар и културно си се вселија, не давајќи никакви знаци дека ќе си одат. А зошто и би си иделе? Дрвце, сенка, огромен двор, во близина контејнери мал милион... уживанции.

f_DSC00752m_7512502.jpg

f_DSC00753m_109ad98.jpg

f_DSC00754m_a36edc4.jpg

Најинтересно беше што на секои 5 минути тропаа на прозор и на таа по ликовно и ги изјавуваа своите познати фрази : " 5 динари 5 динари тетке, да даде Господ машко дете да родиш, да си го најдеш тој што сакаш...."

Абер немаат да си одат, 2 дена се тука, како што тргнало можеби кога ќе дојдеме пак во септември и куќа ќе си имаат изградено.

Леле кутрите тие...се вселиле..А, да летово тие ќе бидат "чувари" во училиштето:helou:

Кај и да е, ќе го кркат пендрекот.

Хахах па се вдомиле овие бе :pos:, али немај гајле не ги викаат чергари за џабе, ќе му текне да фатат џејнем штом ќе бендисаат нова населба :pos:
Инаку и кај нас у кавадаречката гимназија имаше еден ваков, доста занимлив беше, ни гледаше на рака :pos: ама почна да им се пушта на девојките па моравме да го иселиме, конкуренција не дозволуваме ние :pos:

леле Бог да чува..па на никој не му текнува да ги избрка со полиција и слично?ене го кај е Беко ако ништо друго..:uvo:

abe naled u blizina ziveam koj ke gi trpi samo da ne mi se svadat vo vlez ko ednas so napravija

Фросе Мина беше со нив? или не иде више?

Mина ја нема едно година дена, појма немам кај се изгуби тоа чудо :)
400 денари вадеше од една смена, 800 денари дневница. Најбогато дете можеби беше :pos:

сеуште се двоумам дали беше машко или женско :pos:
100% женско.
Како бе ја нема нас лани за матура ни бараше по 2000 ден за да частиме.
закон.
На една другарка од клас и вика: ми личиш на братучетка ми Касандра!:vozbud:

Ихааа, бившо мое маало, што фудбал сме вртеле ко копиљаци тука, дудинката ни беше една статива од голот, ама порано средено беше тревичето, сеа џунгла станало :)

Mина ја нема едно година дена, појма немам кај се изгуби тоа чудо :)
400 денари вадеше од една смена, 800 денари дневница. Најбогато дете можеби беше :pos:

mn pari imase taa mina...

сеуште се двоумам дали беше машко или женско :pos:

100% женско.
Како бе ја нема нас лани за матура ни бараше по 2000 ден за да частиме.
закон.
На една другарка од клас и вика: ми личиш на братучетка ми Касандра!:vozbud:
ху да фак ис мина? :pos::pos::pos::pos:

Мина е најбогатото девојче/мушко у циганскиот род што цело ЈБТ го изреди.. И земав 100 денари еднаш доека и ги броевме парите.. :pos2: Па појше од мене има не е фер

ху да фак ис мина? :pos::pos::pos::pos:
Немаш појма како малтретира, и да нејќеш да и дадеш пари, ќе и дадеш затоа што ќе те гњави, ќе те гњави и ќе те гњави цело време се додека не ти дојде да ја кренеш на клоци, ама ќе ти падне жал и ќе мораш да и дадеш пари. Смрди на радиус од 20 метра, шета од дете по дете и бара пари. Кога бев прва на почеток, се задоволуваше со ситни, потоа и пораснаа апетитите. Сега ја нема, којзнае каде е. Цела втора година ја немам видено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom