Цртани/анимирани филмови

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
сега се симна ОVER THE HEDGE ... најнова анимирана комедија, па утре здравје да го гледам :)

epa...dexter's laboratory, powerpuff girls...a od dolgometraznite..hmmm...the nightmare before christmas ii shrek

Последно време почнав да гледам аниме па еве ги најдобрите што ги имам гледано досега:
1. Death Note (убедливо најоригинална приказна)
2. Darker Than Black
3. Claymore
4. Cowboy Bebop (имам изгледано само 2 епизоди, ама изгледа интересно >.<)

а од долгометражни
Final Fantasy:
Advent Children
The Spirits Within

Симба си го сакам највише на светот!!!
Correction! I know your father! Закон! :) Од цртани све сум глеал, оние стандард коа бев мал на МТВ шо ги даваа у Ѕвон или Зимско-рекреативна програма :), а и повеќето од поновите анимирани. Final Fantasy - The Spirits Within ме запрепасти колку е добро напраен. Ај ако има некој поупатен, нека дае некој предлог за анимиран, у тој стил, као FF.

The little mermaid i Beauty and the beast se nenadminati :) Lugje be, Fantasia!!! i Fantasia 2000.. I Pocahontas, i My little pony, i onie Mecinja so dobro srce.. Vo ponovo vreme malce pokrvavi stvari kako Happy tree friends, Southpark, Futurama itn..

"Д Симпсонс" нај интересен според мене !

DragonBall и Digimon.
Култни се за мене.
Биле и ке останат засекогаш.
И Том и Џери,нормално,со нив пораснав,ги знам сите епизоди.:smir:

Doctor Strange - The Sorcerer Supreme

ЗАКОН Е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

strange.jpg

crtani so Tom&Jerry redovno gledam :) Animirani filmoj samo 2, Ice Age i Monsters i bas mi bea interesni

Којотот и брзата птица итрица се многу добри. Никако да ја фати којотот. Јас сум на негова страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom