Црна хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Пошто гледам дека многу вакви теми ни ја блокираат листата од страна каде стојат ново отворени теми, а за секој еден настан се отвара тема самиот ЈАС си земам за право да отворам ОПШТА ТЕМА ( може да бидам казнет/блокиран за тоа ) со цел за подобра прегледност. Не мора за секој ЦРН НАСТАН нова тема. Политика и меѓуетнички проблеми, тепачки ве молам прескокнете.

ОНЛАЈН ВЕСТИ​

29.06.2013, 22:58
Почина Роберто Беличанец

0D59F57F9A94BA4D960915F3734CC027.jpg

Извршниот директор на Македонскиот центар за медиуми починал ненадејно, од инфаркт
Вечерва почина Роберто Беличанец, извршен директор на Македонскиот центар за медиуми и истакнат невладин активист. Беличанец починал ненадејно, од инфаркт. Оженет е и има три деца. Беше член на групацијата Граѓани за европска Македонија. Во последно време беше е еден од најгласните противници на Законот за медиуми.
Беше познат како жесток критичар на сите негативности на општеството и на политиката, застанувајќи пркосно во одбрана на стандардите, на она што се нарекува почит кон секого.
Роберто Беличанец е роден на 1 февруари 1972 година во Прилеп.

Извор

Пошто гледам дека многу вакви теми ни ја блокираат листата од страна каде стојат ново отворени теми, а за секој еден настан се отвара тема самиот ЈАС си земам за право да отворам ОПШТА ТЕМА ( може да бидам казнет/блокиран за тоа ) со цел за подобра прегледност. Не мора за секој ЦРН НАСТАН нова тема. Политика и меѓуетнички проблеми, тепачки ве молам прескокнете.
оваа тема е само за тоа што се случува кај нас?

Многу чудни работи се случуваат во последно време. Тешко ми е да поверувам дека се е чиста случајност.

Nikola Mladenov ? Roberto Belicanec ............

Инфаркт за време на баскет/рекреација. Во топката веројатно немало хемикалија која би предизвикала срцев удар.

Млад е за млад тоа е жалното и толку.

Леее, не ми се верува. Катастрофа! :( Почивај во мир пријателе.

Инфаркт за време на баскет/рекреација. Во топката веројатно немало хемикалија која би предизвикала срцев удар.

Млад е за млад тоа е жалното и толку.

Шо онаа свињата не се задаве додека јаде бурек или онај вепаро да го уапе некоја змија коа шета по тоа планините со џипо,тоа не ми е јасно,жално е што изгубивме двајца новинарски великани во една година

Шо онаа свињата не се задаве додека јаде бурек,тоа не ми е јасно,жално е што изгубивме двајца новинарски великани во една година
Тој често си проверува холестерол и крвни садеви затоа не го фаќа срцев удар. Самиот тој кажа дека често идел на преглед во една од неговите емисии ;)

Тој често си проверува холестерол и крвни садеви затоа не го фаќа срцев удар. Самиот тој кажа дека често идел на преглед во една од неговите емисии ;)

тоа е тоа ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom