Емкаа
the worst thing about prison was the dementors.
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 5.281
- Поени од реакции
- 13.701
Форумов и темава си бараат сериозна обсервација од експерти.
Еден куп жени се останати во тотално дисфункционални бракови поради децата, само за да израснат со двајца родители. Скроз погрешно според мене, секогаш сум за опцијата развод во таква ситуација, ем животот ќе си го потрошите на некој што не заслужува, ем ќе изгледате дете кое ќе дојде на темава и ќе тресне ваква глупост.
Но, ако се разведете, тогаш пак ќе бидете таргетирани од мажињата тука, ЖЕНИТЕ СЕ ВИНОВНИ ЗА ВИСОКАТА СТАПКА НА РАЗВОДИ. Ливадарки, распуштеници, се научиле развод, не сакаат да дадат напор да го поправат бракот.
Доколку останете во бракот, тогаш ќе сте хистерични.
Доколку останете во насилен брак, тогаш сте несаглам.
Што и да направите, за ваков тип луѓе ќе сте вечити виновник.
Еден куп жени се останати во тотално дисфункционални бракови поради децата, само за да израснат со двајца родители. Скроз погрешно според мене, секогаш сум за опцијата развод во таква ситуација, ем животот ќе си го потрошите на некој што не заслужува, ем ќе изгледате дете кое ќе дојде на темава и ќе тресне ваква глупост.
Ме мрзи да куцам надолго и нашироко здравје кога ќе седнам раат од ПЦ, ама одговорно, материјално морално и кривично тврдам и одговарам дека секое дете ако има траума од детство е во сооднос 90% од мајка и 10% од татко.
А секогаш се мајките светиците, а татковците кривците (како овде, Вања и слично.)
Имам трилион примери што од детсво што од сега како возрасен гледајќи врснички парови со деца итн.
Секад жената е таа што прва ќе го удри чедото и ќе хистериша како да се расправа со најголемиот непријател на светот. А мажот може со 3 збора да реши све.
Толку засеа.
Но, ако се разведете, тогаш пак ќе бидете таргетирани од мажињата тука, ЖЕНИТЕ СЕ ВИНОВНИ ЗА ВИСОКАТА СТАПКА НА РАЗВОДИ. Ливадарки, распуштеници, се научиле развод, не сакаат да дадат напор да го поправат бракот.
Доколку останете во бракот, тогаш ќе сте хистерични.
Доколку останете во насилен брак, тогаш сте несаглам.
Што и да направите, за ваков тип луѓе ќе сте вечити виновник.

.