Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
не е конзистентна со ставовите. Од еднаш е контра, но кога ќе ја ставиш у таа група на луѓе традиционалисти вели тоа е ненормално. Затоа и ќе се омужи со некој тетовиран со кој што ќе се расправа цел ден.

Со други зборови: не е за заедничко јадење печеница

не е конзистентна со ставовите. Од еднаш е контра, но кога ќе ја ставиш у таа група на луѓе традиционалисти вели тоа е ненормално. Затоа и ќе се омужи со некој тетовиран со кој што ќе се расправа цел ден.
Душо, јас сум веќе мажена жена. Не сум се пофалила очигледно. Маж ми нема тетоважи и е стварно разумен и стрплив човек.

Душо, јас сум веќе мажена жена. Не сум се пофалила очигледно. Маж ми нема тетоважи и е стварно разумен и стрплив човек.

Не се секирај, не си ми у план за земање.

Може имал болест или нешто човекот.
Не е исто 60+ да се кара со 40, и 40 со 20 пример.
Стресови се тоа. Мада, се слагам до негде. Поготово после моментот ,,палење кола''? Тогаш веќе иде во некст левел.
Bolest sigurno imal a nie odma go prepoznavame toj moment kaj drug majmun, u pogled i drzenje. Zatoa e bitno da e prvo prisuten tatkoto a vtoro da bar izgleda i vajba opasno za majmunot.

Bolest sigurno imal a nie odma go prepoznavame toj moment kaj drug majmun, u pogled i drzenje. Zatoa e bitno da e prvo prisuten tatkoto a vtoro da bar izgleda i vajba opasno za majmunot.
Затоа психопати фаќат најчесто девојчиња без машки фигури.
А и да, искрено ако сум жена. Психологијата има докажано какво влијание има женско да расте без татко, и машко без мајка. Без обратниот пол буквално. Не се научени на татковска поддршка/ мајчинска топлина, некој да ги заштити, да се грижи.
Затоа е најубаво, утописки. Сите деца да растат во здраво семејство, со здрави родители и навики.
И од таква фамилија ќе искочи имбецил. Секакви има. Ама боље ( за мене бар) да речат дека сум пробала да го воспитам, па нешто сум утнала. Него ич да не пробаш да го пуштиш така по светот.
Сега е на тоа сведено, на ти пари и телефон и крши глава.

Злосторство од омраза против жени мотивирано од полот на жртвата. Општо е дефиниран како „намерно убивање на жени и девојчиња затоа што се жени“

Ова не е фемицид, прекинете со тој глупав феминистички термин за секое убиство на жена, зашто оваа девојка не е убиена зашто е жена, не е убиена ради нејзиниот пол, убиена е зашто тој што ја убил бил болно опседнат со неа, ментално нездрав и имал потреба од лечење, не е ни прва девојка што он ја малтретирал во животот што значи има pattern тука, со неколку девојки, системот потфрла, и тоа е тоа, жално, многу жално, ама ова фемицид во ниедно сценарио не е, гледате дека е убиен и таткото, што е тоа, таткоцид?

Ментална болест е тука во прашање кај овој, за која многумина знаеле, вчера ми излезе статус од 2019 за овој, и тогаш малтретирал девојки и многу се жалеле, но имаше и такви, негови другарки и една бивша, што застанале позади него тој период.

Ваква болна опседнаност со партнер имаат и многу жени, точно е дека статистиката налага дека во најголемиот дел од ваквите случаји, мажот посегнува по живот, но и има жени што се болно опсесивни, опседнати, и наштетуваат на одреден начин на мажите, дел и посегнуваат по нивните животи, во Македонија тоа е реткост но имало такви случаји, на глобално ниво колку сакаш вакви исти примери има, само обратно, жената да е таа што убива зашто партнерот ја оставил, или да посегне по неговиот живот.

Ок е, катастрофа е ова што се случи, можеше да се избегна ако полицијата и обвинителството си ја вршеле својата работа, ама фемицид според дефиниција не е и никогаш нема да биде со ваквите примери, убиство на жена под дифолт не е и фемицид иако ова како термин е прилично доста иритантно и тотално непотребно за да се употребува, не знам што се постигнува со ова, некакава ексклузивност ли? Не ми е јасно, убиство е убиство, без разлика на полот.

Не не, у право е Мачка. Огромно количество злоба концентрирано у 25 илјади кв. километри. Озрачен народ.
Па можно е ако својата природа ја проектираш на сите останати!

По се изгледа овде навраќаат .... и истомисленици па да не ви расипувам продолжете со “забавата“, ако се погледне овој пдф донекаде и држи вода ... полека ама сигурно оставате впечаток како онаја: “кога попот немал што да праи крстувал јариња“ :(

Јебало те психпатата. Се познавав со човеков, генерација у Орце ми беше, веројатно и сме пиеле/дувале на времето, не делуваше дека е таков човек, баш скејтер беше и боб марли го слушаше, многу тивок. Ама мајка му ми предаваше англиски, и сега знам од кој психопатската линија ја има наследено... Какво школо искочи Орце у една генерација и Веруш мали (што го избркаа) и ликов произлегоа.

Јебало те психпатата. Се познавав со човеков, генерација у Орце ми беше, веројатно и сме пиеле/дувале на времето, не делуваше дека е таков човек, баш скејтер беше и боб марли го слушаше, многу тивок. Ама мајка му ми предаваше англиски, и сега знам од кој психопатската линија ја има наследено... Какво школо искочи Орце у една генерација и Веруш мали (што го избркаа) и ликов произлегоа.
У Орце на времето генијалци излегуваа, пола факултет беше....значи више да не се фалам со школото.

Во општество каде машките се третирани како гомна дно дна без никаков респект, некој и даље дроби за некаков феминоцит..Испаѓа дека постои некаков заговор направен од мажите за ликвидација на се што е женско..какви болни луѓе мајко мила..
:lolzz:

Еве ја новата женска на убиецот. И оваа ја замајал. Арно куртулила..

Во стори има скриншоти од разговори со типот, па можете да видите за каков тип се работи. Или по негово - или крај. Не знаел за не. Имал мисија.

Еве ја новата женска на убиецот. И оваа ја замајал. Арно куртулила..

Во стори има скриншоти од разговори со типот, па можете да видите за каков тип се работи. Или по негово - или крај. Не знаел за не. Имал мисија.

Жими господ мвр не ви е рамен еј
Инаку греота за девојкава,греота неам што повеќе да кажам,се е кажано..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom