Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Основано сомнение дека врши семејно насилство. После нека бараат докази. Ете во случајов отпосле нашле доказ - видео снимка кај што ја тепа. Само за жал касно.
Ja znaes onaa izrekata posle bitka site generali. E i ovde isto.
Kako si go tolkuvate vie toa osnovano somnenie semejno nasilstvo?

Што збориш бе ?
Еднаш годишно те има на форумов, еднаш сум те цитирал и одма беспотребно си дигаш акции.
Дај кажи каде било тоа.
Уживај,не сме ние тема на муабет

Јас ти објаснувам какви се постапките. Ти зборувам од искуство и не дрндам на памет. Повредите не се секогаш видливи. Ова е очигледно непознавање на закон.
Абе кој го негира тоа, @Aceso ? Јас ти кажувам само како се правдаше денес Тошковски зошто полицијата не постапувала, ти ми држиш предавања.

Законот вели дека дури и да негира жртвата, по службена должност полицаецот може да му поднесе пријава и да го приведе ако има основано сомнение дека врши насилство. Проблемот бил што тие наводно не виделе видливи траги од насилство на жртвата. Затоа не поднеле.
Pa mnogu jasno.

Kako si go tolkuvate vie toa osnovano somnenie semejno nasilstvo?
12 пријави од соседи и една пријава од домарот на зградата зашто го скршил лифтот додека ја тепал нејзе во лифт. Плус и видео снимка на која се гледа дека ја млати која се појавува отпосле. Поосновано сакаш?

Како можеше од Бенфика 40 гола да примиме на гости.
Хориха некако слабо и со мислите не е на терен,барем да ја доигра сезоната како што треба.
Дојди си брат у фан клуб, остај црниве хроники :pos:

12 пријави од соседи и една пријава од домарот на зградата зашто го скршил лифтот додека ја тепал нејзе во лифт. Плус и видео снимка на која се гледа дека ја млати која се појавува отпосле. Поосновано сакаш?
I toa koga bilo, togas denta, pred pola sat? Mozi toa bilo pred mesec, godina....
Znaci idis po prijava na komsivkata koja prijavila gospod znae od koja pricina, izleguva zenata, nisto ne i fali, plus negira.
Taman rabota da se zemaat site vo pritvor oti nekoj dojavil. Ete mene dosadno mi e, ke gi prijavam komsite, da gledame malce seir.
Ili druga varijanta, zenata nesto mazot ja iznerviral, bezveze nesto i ova op, prijava za nasilstvo. Ovoj pojma nema. I aj i nego vo pritvor.
Deteto nejkelo boranija da jadi, sakalo pica ovie ne mu davat. Ni pet, ni sest dete ko dete gi prijavuva, ajde dvata vo pritvor.
Smanjite dozivljaj malce, napisav i pree site posle bitka generali.
P.s pazi snimka koja vo toj moment nikoj ne znae deka postoi i koja izlegla naknadno otposle ja zemas kako dokaz za osnovano somnenie za semejno nasilstvo. Se citate be vaka so pisite ?

Абе кој го негира тоа, @Aceso ? Јас ти кажувам само како се правдаше денес Тошковски зошто полицијата не постапувала, ти ми држиш предавања.
Не ти држам предавања, само се надоврзав на муабетот. Не ме карај само. :D

I toa koga bilo, togas denta, pred pola sat? Mozi toa bilo pred mesec, godina....
Znaci idis po prijava na komsivkata koja prijavila gospod znae od koja pricina, izleguva zenata, nisto ne i fali, plus negira.
Taman rabota da se zemaat site vo pritvor oti nekoj dojavil. Ete mene dosadno mi e, ke gi prijavam komsite, da gledame malce seir.
Ili druga varijanta, zenata nesto mazot ja iznerviral, bezveze nesto i ova op, prijava za nasilstvo. Ovoj pojma nema. I aj i nego vo pritvor.
Deteto nejkelo boranija da jadi, sakalo pica ovie ne mu davat. Ni pet, ni sest dete ko dete gi prijavuva, ajde dvata vo pritvor.
Како да кажеш дека ДПМНЕ ти е во крвта без да кажеш дека ДПМНЕ ти е во крвта. Таман си е Владе, полицијата е најдобра, гледаме. ;)

МВР нѐ помоча колективно.

Прегледај го приврзокот 471274
Панче да си дае оставка. Освен шо знае да е на Чифлиганец поттрчко, друго не знае. Ни за адвокат не би го бивало со вакви плитко размислување.
не Панче, него вие жените треба (не мислам лично за тебе) треба да си ја чукнете малку зелката на рамо и да не залетувате по вакви кретени, а не па уште да отворате теми на кајгана "We do not fuck good boys".

Како да кажеш дека ДПМНЕ ти е во крвта без да кажеш дека ДПМНЕ ти е во крвта. Таман си е Владе, полицијата е најдобра, гледаме. ;)
Kakva vrska ova ima so DPMNE, ili kolku da se napisi nesto vo nedostatok na argumenti.
Nepostoecka snimka vo toj moment ja zemas za dokaz za osnovano somnenie za semejno nasilstvo, alooo ?

P.s pazi snimka koja vo toj moment nikoj ne znae deka postoi i koja izlegla naknadno otposle ja zemas kako dokaz za osnovano somnenie za semejno nasilstvo. Se citate be vaka so pisite ?
Тешко тебе на паметот, случајно дојдов на темава и се поебав
Панче сам у затвор треба да се пикне како министер, оставка малку е

Заглавен е системот со процедури владе, исто и жртвата погрешни одлуки донела

На која основа ги отфрлаш сведоштвата на соседите?

Од рубриката ЖЕНИШТА:
IMG_8507.jpeg
8ми месец трудна жена еј.. рака да му се исуши.

Не бе имаат нешо у главата тие. Да ти се полни душата кога малтретираш послаб, мора да ти фали нешто. Исто како овој Трајче, 86 годишна жена нападнал еј.. абе дочекала жената шо убаво, камо сите да доживееме 86, дедо ми е толку. И да пробаш да ѝ го напраиш тоа и да ја тепаш… плачев кога ја слушав.
Не Господ, свети не знам веќе кој да ги исуши сите такви.

Морам едит, пошто имало уште. Говедово од горе пример, и мајка му што го родила ја повредувал..
С т р а ш н о.
Со овие луѓе се разминуваме на улица, во кафич, во лифт.

IMG_8508.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom