Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Поттикнување на самоубиство, обвинет е за Ивана колку што разбрав
Автоматски споено мислење:

@мкд владе
Е овој лик пробваш да го одбраниш ;)
Само за оваа накезена фаца би го вратила назад и уште толку би му дала робија
Прегледај го приврзокот 477188
Naveduvanje I pomaganje e kako sto procitav. Duri I da ja navel, kako e mozno da I pomognal?
I stvarno sho ima vrska kako izgleda vo sudnica, ako placese pomalku kazna treba da dobie ili da mu se prosti ili sto?
Se fokusirate na mnogu glupi raboti.

Пак кружи видео на социјалните мрежи како деца тепаат девојче во Штип. Добро, што ни се случува со младината? Во какви индивидуи ги растете своите деца? Како е можно дете да стои, да гледа како некого тепаат и првиот инстинкт да му биде да извади телефон за да снима, наместо да помогне?
Стварно веќе страшно станува… И тие што гледаат од страна, за нив тоа е нормално стојат и се кикотат, и брзо брзо телефоните у раце да снимаат за соц.мрежи... Огромен минус у воспитувањето на овие деца, огромен минус за родителите што не ги научиле децата што е емпатија и човечност. После ќе се чудиме во какви луѓе пораснале.

Naveduvanje I pomaganje e kako sto procitav. Duri I da ja navel, kako e mozno da I pomognal?
I stvarno sho ima vrska kako izgleda vo sudnica, ako placese pomalku kazna treba da dobie ili da mu se prosti ili sto?
Se fokusirate na mnogu glupi raboti.
Тоа што се кикотеше доволно ни кажува за каков монструм се работи.

За помагање мислам дека го судат оти во неколку наврати ја охрабрува да се самоубие, во снимките го имаше тоа.
Лице кое душевно не е добро со самото тоа што и велиш на секое убиј се, фрли се, директно и даваш насоки да го стори тоа, помагање, наведување како сакате тумачете го

Дај ми еден пример каде жена го млатела мажот со години пред нивното дете?

Доста со глупи споредби, да не бил маж, да била жена... што врска има тоа, овде се работи за посилен субјект кој се изживува врз послаб и немоќен. Делуваш како огорчен сингл маж кој мрази жени со постовите што ги пишуваш, најди некое чупе, скраси се, ќе видиш дека жените не се ни пола толку лоши колку што мислиш.
Кај да најди со ова понашање :cautious:

Не споредвај физичко насилство со курварлук жити очи
Нели гледаш дека мозокот му е зрно грашак.
Не ми се верува шо читам.
А не мислам да се оправам со насилници. Господ има, карма има. Све се враќа.

Пак кружи видео на социјалните мрежи како деца тепаат девојче во Штип. Добро, што ни се случува со младината? Во какви индивидуи ги растете своите деца? Како е можно дете да стои, да гледа како некого тепаат и првиот инстинкт да му биде да извади телефон за да снима, наместо да помогне?
Еве глеј овде као ја вреѓаат Ивана.
Затоа има такви деца.
Пошо има родители за на посматрање.
Овие се пола за на посматрање.
Се запнаа за мртва жена, уше горе ја поистоветија со курва. Нели ви е срам бе да зборите лошо за мртви?
Господ гледа, ја не се заебавам. Мислите сите дека децата ви се најпаметни? Не може да ви се деси у фамилија? Оо може и те како.
Не јадете гомна. Буквално гомна. Не ме пардонирајте за збор.

Се смееше у судница како ништо да не се случило.. Тоа многу кажува што човек е...

Пацов садистички.
На толку мала држава иаме доста псохопати.. ужас
Сосема си во право.
Институцииве не реагираат навреме, и со тоа дозволуваат ситуациите да ескалираат. Се будат дури кога ќе се случи трагедија. Психопативе се заштитени на некој начин ко бела мечка..

IMG_20260508_083919_184.webpScreenshot_20260508_083939_Instagram.jpg
Што е со децава бре, аман...

Последно уредено:
Тоа што се кикотеше доволно ни кажува за каков монструм се работи.

За помагање мислам дека го судат оти во неколку наврати ја охрабрува да се самоубие, во снимките го имаше тоа.
Лице кое душевно не е добро со самото тоа што и велиш на секое убиј се, фрли се, директно и даваш насоки да го стори тоа, помагање, наведување како сакате тумачете го
Nema da komentiram za izgledot, ako ne sfakate kolku e glupo I ne potrebno ne sfakate toa e.
Ima seriski ubici sho placele pa aj greota se oni.
Pomaganje ne mozam inaku da go tumacham, se znae samiot zbor sho znaci ne mozeme sega da gi definirame zborovite kako si sakame, kako I vlade so nasilstvoto.

Da, vo pravo e. Definitivno prv pat vo istorijata na svetot ima nesto vakvo, prosireno samoubistvo :tapp:
1000010421.png

Последно уредено:
Nema da komentiram za izgledot, ako ne sfakate kolku e glupo I ne potrebno ne sfakate toa e.
Ima seriski ubici sho placele pa aj greota se oni.
Pomaganje ne mozam inaku da go tumacham, se znae samiot zbor sho znaci ne mozeme sega da gi definirame zborovite kako si sakame, kako I vlade so nasilstvoto.

Da, vo pravo e. Definitivno prv pat vo istorijata na svetot ima nesto vakvo, prosireno samoubistvo :tapp:
Прегледај го приврзокот 477200
Во Македонија да, ама во регионот има случаеви кај што се обвинети луѓе слични како овој случај, во Босна најпресно имаше случка мајка си две деца скокна во река поради што мажот и ја малтретирал физички и ја изневерувал, обвинет е за наведување на самоубиство и тој, за помагање не знам, не можам да го најдам случајот.

Дај ми еден пример каде жена го млатела мажот со години пред нивното дете?
Jas i da ti kazam, nema da mi vervas, no za srekja ete cholka imase spodeleno nekoj takov slucaj, polesno ke se razberite so nejze po zenska linija.

Делуваш како огорчен сингл маж кој мрази жени со постовите што ги пишуваш, најди некое чупе, скраси се, ќе видиш дека жените не се ни пола толку лоши колку што мислиш.
Stvarno, oti be ne kazvate vakvi raboti.
I kako moderator ne ti licat oviemuabeti, ne bidi ko ona izgovorot od moderator Macka, no ok ako sakas na takvo nivo da ja vodime diskusijata nema priblem.

Нели гледаш дека мозокот му е зрно грашак.
Не ми се верува шо читам.
Ti go vidovme i tebe kapacitetot taka da ne skokaj do tolku. Da uspees za dve nedeli da se zdobies so status na najnesposoben moderator vo cela istorija na forumot i ne e mal uspeh.

Jas i da ti kazam, nema da mi vervas, no za srekja ete cholka imase spodeleno nekoj takov slucaj, polesno ke se razberite so nejze po zenska linija.

Stvarno, oti be ne kazvate vakvi raboti.
I kako moderator ne ti licat oviemuabeti, ne bidi ko ona izgovorot od moderator Macka, no ok ako sakas na takvo nivo da ja vodime diskusijata nema priblem.

Ti go vidovme i tebe kapacitetot taka da ne skokaj do tolku. Da uspees za dve nedeli da se zdobies so status na najnesposoben moderator vo cela istorija na forumot i ne e mal uspeh.
Друже мојот капацитет е многу поише него да тетовирам политичари. Иди закопај се.
Тоа кажува многу за тебе.

@Darling ako mislese na psihicko nasilstvo, ne izmisliv jas nov termin, si postoi kako takov i si ima i objasnuvanje sto se podrazbira pod toa .
1000007064.jpg

I posebno za temata ova e bitno okolu kurvarlukot kako forma na psihicko nasilstvo i mozna pricina za samoubustvo, a so toa i osnov nekoj da odgovara za naveduvanje i pomaganje na samoubustvo ako doslo do toa.
1000007069.jpg
Taka da ete neka se educira malce i cholka deka ne samo fizickoto tuku i psihickoto nasilstvo preku omalovazuvanje ( i da pogolemo ponizuvanje od da naucus deka zenata ti e orospivce ne vervam deka vo taa oblast ima ) moze i treba da se koristi za krivicno gonenje vrz osnov na naveduvanje i pomaganje na samoubistvo, ako do toa doslo radi gorespomenatite pricini .

Поттикнување на самоубиство, обвинет е за Ивана колку што разбрав

@мкд владе
Е овој лик пробваш да го одбраниш ;)
Само за оваа накезена фаца би го вратила назад и уште толку би му дала робија
Прегледај го приврзокот 477188
Типичен пример на бесчуствително говедо. За шо се смејт кретенов за злото шо го направил? За траумите шо му ги предизвикал на девојчето?

Back
На врв Bottom