Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Не го тапи жити се.
Ne go tupam, te prasvam dali ubavo te sfativ?
Po to so go napisa izgleda vi e potrebna kontrola i usmeruvaje inaku pak nekoja ke se zacapa vo Stojance ko ke izlezi.
Ubavo te sfativ neli, ova se tvoi zborovi :

Ама он треба да се опраи, пошо и да лежи, ако лежи, ќе искочи, ќе биде исто гомно, за некоја година пак истото ќе биде со друга.
Kako pak istoto ke bide so druga, po sluzbena dolznost ke mu dodelat nekoja ili na taa nekoja na loto ke mu padni pa ke reci e jbg, takov mi se padna.
Daj doobjasni ziti mene kako toa pak ke bide isto so druga. Za da bide isto so druga treba da postoi taa nekoja druga koja svesno i pokraj se bi bila so nego inaku ne gledam kako toa hipoteticko scenario bi se ostvarilo.

Ne go tupam, te prasvam dali ubavo te sfativ?
Po to so go napisa izgleda vi e potrebna kontrola i usmeruvaje inaku pak nekoja ke se zacapa vo Stojance ko ke izlezi.
Ubavo te sfativ neli, ova se tvoi zborovi :

Kako pak istoto ke bide so druga, po sluzbena dolznost ke mu dodelat nekoja ili na taa nekoja na loto ke mu padni pa ke reci e jbg, takov mi se padna.
Daj doobjasni ziti mene kako toa pak ke bide isto so druga. Za da bide isto so druga treba da postoi taa nekoja druga koja svesno i pokraj se bi bila so nego inaku ne gledam kako toa hipoteticko scenario bi se ostvarilo.
Го тапиш затоа шо моето прашање неѓа врска со тоа шо го пиша ти. Сфаќаш зашо го тапиш?
Тапење е коа се врти муабет колку да се оддалечиш од темата.
У Македонија секад мртвиот е крив. Господ се надевам ќе ви пише на сите грев шо кудите мртви пошо не можат да се бранат.

Го тапиш затоа шо моето прашање неѓа врска со тоа шо го пиша ти. Сфаќаш зашо го тапиш?
Тапење е коа се врти муабет колку да се оддалечиш од темата.
У Македонија секад мртвиот е крив. Господ се надевам ќе ви пише на сите грев шо кудите мртви пошо не можат да се бранат.
Kako be nema vrska. Za konkretna licnost zborame, Stojance vo slucajot i za idnata negova zrtva ako ne se prevospita koga ke izleze od zatvor eden den.

Znaci Palco ako se samoubiese od ko ja ubi Vanja pak tuka ke mu pisevte hvalopejki, ke go pravdavte, relativiziravte, ke baravte drug krivec, tatkoto na Vanja na primer.
I toj budala, da si se samoubise sega naroden heroj ke bese , svetec vo najmala raka, ama ete ne se samoubi pa neka trpi sega :facepalm:

Последно уредено:
Back
На врв Bottom