Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека во случајов ќе проработи универзалниот затворенички кодекс кога се во прашање педофили и силувачи и малтретирачи на жени и дека полицајците ќе го прават тоа што најдобро го прават, ништо. Се надевам ќе биде доволно тепан и ебан за на крај да се обеси или удави во кофа со вода.

Овде е факт дека институциите опасно го занемарија случајот и најголеми виновници што дојде до трагичниот настан.
Според сведочењата Стојанче се понашал како никој да не му може ништо, недопирлив, а го гледаш обичен лингур, не знам зошто бил заштетен како бела мечка евентуално шпион да бил во полиција за наркотици, така функционираат кај нас работите.

Ивана била во безизлезна ситуација, покушала да се тргни од него ама според сведоштвото на Мартин како сенка и бил скапаницата.
Тука требало брат и или татко и да му пресудат ама не секој има таква храброст.

Се надевам дека во случајов ќе проработи универзалниот затворенички кодекс кога се во прашање педофили и силувачи и малтретирачи на жени и дека полицајците ќе го прават тоа што најдобро го прават, ништо. Се надевам ќе биде доволно тепан и ебан за на крај да се обеси или удави во кофа со вода.
Ке се спаси копилето ако се обеси или удави во кофа со вода.. нека иде све ко шо си пишал само крајот нека му биде малку подоцна

Сведокот е бараба невидена.
Мартин е бивш на моја другарка.
Ист случај.
Пријавуван е у полиција од нејзе, се закануваше со пиштолот на татко му. Ѝ праќаше слики со него и се закануваше као ќе ѝ убие се.
Никад нема да ги забораам тие пораки.
Пријавуван беше и Мартин и татко му пошо му дозволил* со службен пиштол да изиграва шериф.
Татко му на Мартин беше у Синдикатот на џандари. Знаете шо му се деси? Еве се глеа.
Да му е сѐ шо има.
Он може забораил, другарка ми, цела нејзина фамилија и блиските , памтиме.
Смрдеж наркомански. Ист како Стојанче.
Да не потпаѓате на муабети. Пувеж.

Последно уредено:
Ист случај.
Пријавуван е у полиција од нејзе, се закануваше со пиштолот на татко му. Ѝ праќаше слики со него и се закануваше као ќе ѝ убие се.
Пријавуван беше и Мартин и татко му пошо му дозвплил со службен пиштол да изиграва шериф.
Татко му на Мартин беше у Синдикатот на џандари. Знаете шо му се деси? Еве се глеа.
Да му е сѐ шо има.
Па ваљда треба и сведоците да ги проверат дали имаат некакво криминално минато???

Делува ко никој у оваа ситуација не е невин. Некаков љубовен триаголник е ова :kafence:
Само што она почнала да шврља откако 5 години јадела ќотек како магаре, понижувана пред сите, маж и шврљал со еден куп жени, заштитувала ќерка кон која таткото се однесувал ко да не постои (ама се заканувал дека ќе и ја земе) и ја исфрлил на автопат ноќно време, ја заклучувал во стан додека одел да вржба, плаќала кредити, сметки, за на крај да и го земе станот итн.

Ист случај.
Пријавуван беше и Мартин и татко му пошо му дозвплил со службен пиштол да изиграва шериф.
Да му е сѐ шо има.
Само не ми се јасни жениве со сликиве. Озбилно. Зошто сами себе се доведуваат во таква ситуација да бидат инкриминирани?

Не постои љубов што може да те натера да му се сликаш гола и да му праќаш слики. Апсолутно не. Освен ако не е сликана против нејзината воља и знаење.

Животот може да биде многу едноставен и убав....кој курац овие Бони и Клајд филмови не ми е јасно у пм. Ќе испадне Мирољуб у право на крај, све за под мач, неиживеаност...

Животот може да биде многу едноставен и убав....кој курац овие Бони и Клајд филмови не ми е јасно у пм. Ќе испадне Мирољуб у право на крај, све за под мач, неиживеаност...

Исто седам и се мислам. Сум во слична возраст, на слична етапа во животот (жена/мало дете/стан) и си велам како имаат време бе овие да прават вакви турски серии. Ај остај време, абе СИЛА како имаат?

Ако седнам да мислам сега на логистиката и буџетот кој ми треба за да си фатам швалерка, ме фаќа паника, или па замисли таа слобода да ја следам женами после разделба со новиот љубовник-со-чии-две-бивши-сум-се-ебал низ град. Кои се овие луѓе што имаат време, сила, елан и желба за вакви работи?

Па ваљда треба и сведоците да ги проверат дали имаат некакво криминално минато???
Абе татко му беше у Синдикат на полиција.
Дечково со негов пиштол се акаше низ Ск.
Затоа Мартин место да е у затвор е СВЕДОК на исто гомно ко него.
Пошо не сме држава.
Смрдеж.
Ако дознаам уште нешо ќе пишам.
На работа сум. Ама коа видов на Инста морав да пишам. Пошо иам трауми од тогаш коа се закануваше. До смрт ќе му памтам име и презиме.

Koga bev student vo Sk pred decenija ipol imase tipce kolega sto prodade stan vo strog centar da ide da zivee vo Zelenikovo, dodeka Skopskite fraeri go dupea da si odis od Maksim Gorki na kraj sveta, ovie denovi koga vrtam FB tipceto si ima familija, zadrzan patuva nasekade zivee mirno spokojno, a ovie Fraerite stanale slicni kako ovie propalici, donekade se iznapikale partiski, imat nekoj takov grb i furaat do kaj mozat ali kon vakvo scenario golem broj se priblizuvaat.

Тука имаа пишано дека Ивана има историја со такви џанаци, епа ...

Само што она почнала да шврља откако 5 години јадела ќотек како магаре, понижувана пред сите, маж и шврљал со еден куп жени, заштитувала ќерка кон која таткото се однесувал ко да не постои (ама се заканувал дека ќе и ја земе) и ја исфрлил на автопат ноќно време, ја заклучувал во стан додека одел да вржба, плаќала кредити, сметки, за на крај да и го земе станот итн.

не знам брат, смрди работава од далеку. Секој вака што кога имаш брак, врска и ти глуми еснаф и голем домаќин најверојатно сака да и го збичи на жена ти. Као викаат, држава се брани од непријатели, а жена од пријатели :kafence:

Замисли ,двајца другари се возат у кола со сопругата на едниот,ама другиот ја има ебено,а у меѓувреме овој ја тепа,овој ја ебе ,ама они пак се другари,а оваа не се разведува со другарот на ебачот што уствари и е маж.
А двајцава другари сеуште се дружат,иако си ги ебеле девојките/сопругите во многу наврати.

Оваа на работа,доаѓа мажов,ја гази од мавање,доаѓа ебачот,овој продужува да ја гази од ќотек. Ивана сепак решава да влезе у кола иако знае дека ќе биде млатена како магаре.

Ебачов ја носи дома( уз пат јаде ќотек нон стоп),стигнуваат дома,наместо да се пакува да си оди,рекла не одам кај мајка ми,ќе си легнеме со Катја да се доспиеме.

Све се за бесилка,греота детето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom