Црн Хумор

Шо е тоа мало бело и кога ќе се стисне копчето станува црвено?
Бебе во миксер!

Си играат две девојчиња во парк, доаѓа педофил и им дава бонбончиња.
Утредента исто, задутредента пак исто и цел месец така. После тоа едното девојче му вика на другото:
Овој додека не легне, ќе станеме шеќераши!

sto e poloso od bebe vo kontejner?
-bebe vo 2 kontejneri

Си биле две мачиња.Едното го изгазило шлепер,другото и ги изело цревата :nesvest:

Хитлер ги прашува еврејчињата:
- Деца, ги сакате вашите мајки? - на тоа децава:
- Дааааааааааа !!!!
- Епа...пријатен доручек!!

На едно дете без нозе му е роденден и другарите од училиште му подариле патики. Детево се растажило и кога си дошло дома се пожалило на мајка си. На тоа мајката му вика: Е сине јас да бев ко тебе ќе им удрев по една клоца на другарчињата. Детево од тага го мава инфаркт и оди таму горе кај Св. Петар, а овој му вика: Абе ајде кај си од кога те чекам, пешки да идеше побрзо ќе стигнеше. :pos2: Детево уште толку му дошло преку глава и оди во пеколот. Таму го пречекува ѓаволот и му вика: Еххх...еве нозе за чорбата!

Бојан 13ка не е ни машки ни женски ни среден род..он е Боки13ка род:pipi:

Разговараат двајца пушачи:
- Добро бе, зошто толку многу пушиш?
- За да ми стане белиот дроб црн!
- Да, и?
- Потоа замисли си со два црни дроба какво пиење ме чека...

Зошто мртвите не играат фудбал?
-Неможат да стојат жив ѕид.

Учителката во Чернобил прашува: колку е 20+20?
По долго време едно дете одговара: 40.
Точно, меѓутоа ќе добиеш 1, затоа што броеше на сите 4 раце.

- Ало ми треба дедо Перо.
- Тој почина минатиот месец – одговара старица со многу изнемоштен глас
- А, што да му пренесам кога ќе го видам?

Брачен пар, ептен хевиметалци им се раѓаат близнаци. И сега сакаат да дознаат дали децата ќе им бидат исто така хевиметалци. Посетуваат гатачки и бајачки и они им викаат дека еден од синовите ќе им биде народњак а еден хевиметалец ама кој точно не знаат.
И што да прават сега за да дознаат кој од децата ќе им биде металец, земаат една гитара и ја ставаат во ќош и ги пуштаат децата кој ке стигне прв до гитарата тој е металец. И ги пуштаат и едниот шпринт кон гитарата другиот мрзливо оди, го утепуват тој другиот мрзливиот а овој што стигнал кај гитарата ја зима и почнува да пее:
Убили стееее погрешног човекааааа.... :pos::pos::pos:

Бабата добива пакет од внукот од војска. И гледа внатре една бомба кашикара и едно писмо во кое писува:
- Бабичке ако ја повлечеш оваа алка ќе добијам три дена отсуство!

Мамо, мамо ќе ми купиш за роденден велосипед?
-Не сине, што ќе ти е, ти имаш инвалидска количка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom