Црн Хумор

Што е тоа што повеќето луѓе не го можат, а човек со една нога го може?
-Шпага.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Отишол Хитлер во логор,ги построил Евреите и почнал да ги убива еден по еден.Му дошол редот на едно девојче и ова го моли:- Те молам,не ме убивај,остави ме да поживеам уште малку!
Хитлер го погледал,се подзамислил и му вели:-Важи,ајде оди на крајот од редот!

Си оди дома Тарик Филиповиќ ,ја гледа мајка му на подот,и ја прашува:„Мамо,што ти е“? - Умирам,сине - му вели таа. А овој,по
навика:„Дали е тоа твојот конечен одговор?“

Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика:
- Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана... а тоа значи дека ќе мора цел живот да ја храните!
Мажот почнува да плачи и да липа.
- А нема контрола ни врз бешиката, па ќе морате да и менувате и пелени, и тоа секојдневно, по неколкупати на ден... до крајот на животот!
Мажот почнува гласно да плаче.
- Исто е и со столицата. Секој ден ќе мора миење... И тоа темелно, за да не добие некоја инфекција.
Мажот паѓа на под, се стуткува и почнува да рика од плачење. Докторот се наведнува над него, го здрмува и утешително му вика:
- Се зезам бе, умре!

Бабата ги гледа мртвите луѓе во весник и го прашува својот внук:
- Абе внучко кои се овие?
А внукот:
- Матуранти бабо, матуранти!
На тоа бабата:
- Знаеш синко би сакала и јас да те дочекам вака тебе!

Командантот добил наредување да му соопшти на Блажо дека умре неговата мајка, но тоа да му го каже на фин начин од околу.
"Ајде сите кои имаат мајка нека испаднат чекор напред. Каде бе Блажо, враќај се назад!?"

Што и вика заљубен дечко од Чернобил на својата девојка ?
Душо ти просто зрачиш !!!

Колку години имаш малечок? - човекојадец го прашува момчето кое се загубило во џунглата.
- Утре ќе полнам 5. -вели детето.
- Е нема!

Каков е лепрозен кога се бања?
- Како шумеча таблета

Две деца паѓаат од зграда, едното умрело а другото не. Зошто?
- Се закачило со едното око на антена.

Во одделот за интензивна во Скопје секоја недела точно во 11 часот умираат пациентите во ист кревет, без оглед на нивната состојба. Лекарите станаа многу загрижен поради тоа што не можат да ја утврдат причината за смртта на пациентите.

Некои дури претпоставуваат дека се појавува некоја натприодна сила во тоа време. Еден ден, тие одлучиле да се соберат во недела во 11 часот и конечно да дознаат што се случува тоа време во собата. Некои од нив дојдоа со дрвени крстови, бели лукови, со цел да се заштитат од злото.

Кога часовникот означи 11 часот, влегла чистачката во собата, го исклучила системот кој го одржува пациентот во живот, и ја вклучила правосмукалката...

Oди Хитлер така среќен шета низ Аушвиц и одеднаш му паѓа пепел на десното рамои вика :
- Марш бе човече!

Доаѓа синот трчајќи со крвав нож во раката и вели:
-Мамо, мамо, тато спие како заклан.

Која е разликата помеѓу бебе и камења?
- Камењата не можеш да ги стовараш со вила.

Си бил козле-бозле и другар му ќуранот и на форум им ги бришеле сите постови зашто на луѓето не им било веројатно.

Go frla majkata deteto po skali i ova paga nadolu, se valka ,vristi
i vo toj moment vleguva tatkoto ise deri na cel glas..LELEEE SO NAPRAVI MAA
NELI GLEDAS KE MU PADNE KAPATA
i majkata vika nemaj gajle mu ja zakovav so shajka:nesum:

-Докторе, готова е операцијата?
-Не знам, јас сум Свети Петар!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom