Црн Хумор

Што мислите кои се позлобни луѓе: тие што се смеат на црн хумор или тие што не се смеат?
Јас лично мислам дека луѓето на кои им е смешен црниот хумор не се злобни и смеат бидејќи никогаш не би направиле нешто лошо.
Ова го прашувам бидејќи кога се смеам на црн хумор, луѓето околу мене кои не се смеат ми велат дека сум злобен.

Зошто во индустријата за лекови има голема побарувачка за мртви црногорци?

Од нив прават апчиња за спиење.

Се шетал некој човек по улица видел пола бебе и му вика:
- Кај си БЕ??
:vozbud:

Пред многу години, некој принц сакал да се ожени за некоја принцеза ама кралов му наредил прво да ја донесе главата на змејот што го тероризирал градот.
По некое време принцов доаѓа и вика:
- Еве ја главата на змејот!
Царот одговара:
- Еве ја раката на ќерка ми!

Shto e toa polna plazha so narod, a nigde zhiva dusha?
-CUNAMI

Kako se vika CUNAMI?
-Wash and Go.

Znaete kako sin mi go odviknav od grickanje nokti?
-Mu gi iskrshiv zabite!!

Дрво пијан маж си доаѓа дома.Во спалната соба здогледува гола жена и веднаш и се нафрла.Утредента се буди и онемува кога ја гледа мајка му до него.Не можејеќи да живее со својата срамна постапка решил да се самоубие.Скокнал од прозорецот и се размачкал натротоарот пред зградата.
Во тој момент минува човек и кога го видел телото на тротоарот си рекол:
-ЕЕееј овој си ебал мајката!

Си се ебавкаат мајка и татко ( мајката напупена и овој ја реди отпозади), и се симнува синчето ги гледа и исплашено :
- Тате бе што правите?
-Братче ти правиме бе сине.
Другиот ден таткото појадува, и детето иде, се смкнува до долу, се пупи и му вика:
-Тате ај напрај ми точаче.

Се шетал Исус по пустина и сретнал еден слеп човек.Исус го прашува слепиов што бараш тука. Слепиов вика го барам син ми. Исус прашува како изгледа син ти и овој слепиов вика па со шајки на рацете со шајки на нозете...Исус извикува:
- Татооо! и овој слепиов:
- Пинокиооо сине !!

Пратил Дракула три лилјака да пијат крв.
Се враќа првиот крвав околу устата и го прашува Дракула што направи?
Овој му одговара - го гледаш градон, пола град нема крв.
Се врака вториот лилјак покрвав од првиот.
И него го прашува Дракула што направи?
А овој му одговара - го гледаш градон, цел град нема крв.
И на крај се врака третиот лилјак цел крвав.
И го прашува и него Дракула што направи?
Овој му одговара - ја гледаш бандерана?
- Ја гледам - одговара Дракула
- Е па јас не ја видов.

Добива мажот повик од болница и дознава дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика: - Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана, што значи дека ќе мора цел живот да ја храните. Мажот почнува да липти. - А нема ни контрола врз бешиката, ќе мора и пелени да и менувате, секој ден, по неколкупати на ден, до крај на живот. Мажот почнува гласно да плаче.
-Исто е и со столицата. Секој ден миење и тоа темелно, за да не добие инфекција.
Мажот паѓа на под, се тутка и почнува да рика од плачење.
Докторот се наведнува над него, го здрмува и му вика:
- Се заебавам бе, мртва е.

Се пораѓа жена в болница и чека медицинската сестра да и го донесе бебето. Иди медицинскава сестра, го носи и почнува да го треска од земја, да го пуца, да го ака од ѕидој, со боксој да го тепа... Женава почнува да писка и плачи: "Шо прајш мори огно силен да те изгори?!?!?"
А сестрава: "Мала шала - мртво родено"

Се среќаваат двајца пријатели, едниот пелтечи, а другиот е ќелав. Овој што пелтечи му вика на другиот:
- Абббе, кккколлку ппппаррри тттрошиш за шшшишшање?
- Па, сигурно помалку од она што ти го трошиш за телефон.

Што е посмешно од мртво бебе?
-Мртво бебе застанато до дете со даунов синдром. :pos:

Која е разликата помеѓу девојка ми и мртво бебе?
-Со мртвото бебе не се бакнувам после секс. :wink:

Кој е најсигурниот начин да си играте со бебе?
-Со кондом. :pos:

Што е розово и рапаво?
-Лепрозно бебе. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom