Црква!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan96
  • Време на започнување Време на започнување
Црквата ти е провод бе.
Чуството кога ќе ти го скршат јајцето за велигден:pos:

Црквата ти е провод бе.
Чуството кога ќе ти го скршат јајцето за велигден:pos:

Море каква салата секој Велигден јадам, мх, мх.
Батали тоа, пред некоја година, кучето на братучед ми му изеде од маса преку 30 јајца.... заебано беше после кај нив да седиш. Канализација не мириса така, гарантирам.

Не е точно ова болдираното! Секаде во Европа може да се влезе во банка во костим за капење! Освен кај нас веројатно!
ова нема врска со религијата со костими мјау бла тиу па.. има некои непишани закони како што никој нема да ти забрани да одеш гол по улица ама не шеташ,никој не рекол сечи нокти или казна ама пак сечеме едноставно навикнати сме на некој работи шо немат врска со религијата >.< а у црква ако одам гол на дедото поп че му речам абе бате мене господ вака ме напрајл че си го тролам и че му побарам 50 денари за сладолет .. јако :tapp:

ова нема врска со религијата со костими мјау бла тиу па.. има некои непишани закони како што никој нема да ти забрани да одеш гол по улица ама не шеташ,никој не рекол сечи нокти или казна ама пак сечеме едноставно навикнати сме на некој работи шо немат врска со религијата >.< а у црква ако одам гол на дедото поп че му речам абе бате мене господ вака ме напрајл че си го тролам и че му побарам 50 денари за сладолет .. јако :tapp:

Забрането е. Има и соодветна казна за истото. Нарушување ред и мир.

Забрането е. Има и соодветна казна за истото. Нарушување ред и мир.
А ако мојата религија ми налага да се шетам гол и сакаат да ме казнат,можам ли да ја тужам државата за непочитување на верските слободи?Лицемерно општество.

А ако мојата религија ми налага да се шетам гол и сакаат да ме казнат,можам ли да ја тужам државата за непочитување на верските слободи?Лицемерно општество.

Ако сум јас законодавец, има да те казнам што си религиозен ;)

Имам видено, и не само што имам видено туку и јас така имам влезено во шорц во банка па никому ништо. Некој погоре објасна добро. Банката има корист од клиентите па макар и голи нека бидат. Овде кај нас се е заостанато да не речам. Ајде забегавме од темава...[/quoteе
Едно е по шорц а друго по бикини и самите знаете не дека ние сме заостанати тука , немојте сами да си се потценуваме ,со тоа не се нешто повеќе од нас ,меѓутоа едноставно не доликува ,а банката секако дека не им е грижа за тоа,но секој совесен граѓани не верувам дека влегол во такво светло.
--- надополнето: 15 март 2012 во 20:22 ---
Ma немој, споредно.
Не ти пишува така во книжулето.
Си се знае редот кој, како, што.

Јас можам да бидам најморалното суштество (според христијански закони), и сепак да горам во Пеколот, оти сум атеист. Не ви се доволни ,,основните,, работи, кои всушност, не сте ги измислиле вие христијаните.
Зборувам за основни работи од религиозен аспект.

--- надополнето: 15 март 2012 во 20:22 ---

Зборувам за основни работи од религиозен аспект.

Основно е да се покоруваш на мажот, како што тој се покорува на Бог и да се облекуваш прикладно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom