Criss Angel - "магионичарот"

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
абе во интервју со Крисс, при прашањето “дали тоа ти што го работиш е магија?“ тој одговара “не...дел од тоа е илузија а дел се трикови, ваше е да дознаете кое е што...“...end of discusion...

абе во интервју со Крисс, при прашањето “дали тоа ти што го работиш е магија?“ тој одговара “не...дел од тоа е илузија а дел се трикови, ваше е да дознаете кое е што...“...end of discusion...
Да де, но како прави,или како го прави овој трик за да ја располови жената и таа да бега тава не ми е јасно монтажа ли е компјутерски ли е преку што и как?

Да де, но како прави,или како го прави овој трик за да ја располови жената и таа да бега тава не ми е јасно монтажа ли е компјутерски ли е преку што и как?

Го прави на некој сигурно прост начин.Само што не знаеме како е.Го прави на начин да ни е интересно за гледање, а не е вистинито.

Го има на youtube интервјуто на Крис во шоуто на Лари Кинг... таму тој кажува дека тоа што ние го гледаме, всушност е илузија. го објаснуваше тој трик кога камион поминува под неговото тело, и самиот Крис изјави: ова е илузија, јас сум тоа што лежам , сите предмети се вистински, само што камионот не поминува врз мене...
:toe:

Со џуџиња... на англиски midgets или да не се навредат little people.

Се е ЛАГА ! Иако му честитам како ги лаже луѓево :wink:

Што ке кажете за ова и ова ли е трик мислам дека ова реално го прави ..:toe:
вие што ке кажете ..

Што ке кажете за ова и ова ли е трик мислам дека ова реално го прави ..:toe:
вие што ке кажете ..

Аман престанете веќе со тоа РЕАЛНО ЛИ Е?
Се е ТРИК.

Анатомски устата е поврзана со носот.
Теоретски устата и носот се поврзани со солзната жлезда. Има луѓе кои можат да пијат/шмркаат течност и да ја исфрлаат низ солзниот канал кај окото (има и Гинисов рекорд за тоа кој подалеку или повеќе ќе исфрли течност од окото).

-Дали можеш да голташ конец и да го извадиш од надворешниот дел на окото?
НЕ!

-Дали можеш да користиш 2 конци?
ДА!

Понатаму продолжи сам.

А зашто ја носи марамата. Јас мислам дека од таму го вади конецот + не се гледа убаво на снимката

Леле аман бе луѓе. фејк е се.Лага е, доста со дилемите.

значи заклучивме дека се е фејк. и сега што треба да постираме на темава?

како што правевме стајте некое клипче од Кирс и да го објаснуваме ово оно .. сфакаш ?

Ова се се трикови ги имам гледано скоро сите. Има на некои и се гледа дека е трик не е добро изведен (на пр. со бикот кој поминува низ него). А за публиката ко што кажа Ејсид ке си ги собере другарите пријателите и ајде ке прави "магии".
Заклучок: Фејк! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom