Coupling

• Креатор на темата Креатор на темата Corvus
  • Време на започнување Време на започнување

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Локација
Merged with the shadow
Ми беше укажано дека оригиналната тема ни отишла у курац, па ајде од втора мајка да видиме што ќе направиме.

Каплинг е британски ситком којшто едно време одеше и по нашиве телевизии, така што верувам дека колку толку го знаете, ако не сте религиозни фанатици како мене да ја репризирате по неколку пати, сигурно нешто сте фатиле на сител или фокс лајф.
Серијата е напишана од Мофат, истиот bloke што ни го пишува и Шерлок и ги следи врските и социјалните релации на шест пријатели од Лондон коишто постојано се наоѓаат во комични ситуации. Серијата има специфичен британски хумор и ако сте фанови на истиот а ја немате гледано, е must-watch материјал.

Трејлер не најдов, па нека стои сценава

Дефинитивно најјак е Џеф, за се има теорија али на ред објаснување забегува со некоја приказна, најчесто поврзна со мајка му. И Стив не е поназад со рантовите.

Серијава на времето не одеше на А2? Така некако ми е запомнето. Знам дека ја имам зачекано на некој од македонските телевизии, итоа епизодата со странкињата кога врска нема да има што си прават муабет.

По некое време ја симнав и со ред ја изгледав.

Серијава на времето не одеше на А2? Така некако ми е запомнето. Знам дека ја имам зачекано на некој од македонските телевизии, итоа епизодата со странкињата кога врска нема да има што си прават муабет.

На сител ја гледав јас мислам.

:D

Не сум ја фатил на телевизија, али една од подобрите сит-коми, штета што има само три сезони. Џеф е врв, и Стив е јак кога е во рејџ муд и има добри монолози.

Не сум ја фатил на телевизија, али една од подобрите сит-коми, штета што има само три сезони. Џеф е врв, и Стив е јак кога е во рејџ муд и има добри монолози.
4 сезони се
Ама последната ја усраа :place:

Без Џеф мислам беше последната. Некој друг абдал имаа на негово место форсирано, ама мн мн не го биваше.

Без Џеф мислам беше последната. Некој друг абдал имаа на негово место форсирано, ама мн мн не го биваше.
Абдалот имаше едвај една-две смешни ситуации, Џефовата посета од лезбејскиот остров само по себе е посмешна од цела сезона со абдалот :D
Мене овој момент ми е еден од најјаките од серијата :D

Стивен е најјак кога ќе се внесе у нешто. Имаше многу добар говор на една домашна вечера, за одењето во тоалет.
Here we go

Дефинитивно најјак е Џеф, за се има теорија али на ред објаснување забегува со некоја приказна, најчесто поврзна со мајка му. И Стив не е поназад со рантовите.
And in the course of events... :D

Последно уредено:
Серијата е многу добра, тешко да може да избереш момент што најмногу ти се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom