Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181
xD

Ja se здркав...пошто преку гла ми е од луѓе кои ја кубар варкрафт... се извинивам... али многу ме нервира ко чеја клај некој дота пред варкрафт..

Дајдо.. ДОТАТА е направена во едитор :))
реков деца, пошто и јас праев такви кампајни... зафрканции .... и дека деца ја направиле тоа е 100% точно после е доразвивана со поправање на багови и ширење.... ај не село со викате скопјани, Провинција :)
а не деца дека ја играат, не дека не али...поентата ми беше ДОТАТА никогаш не може да достигне ниво на стратегија и израмнетост... секогаш ќе биде ...со БАГОВИ.. и дупки...

е и хермес.. Андед рулс....
_________________________________________________________________сакав да кажам дека IceFrog ја направил дота на заебанција ама он не е бш дете.

ова е исто како баби и жаби да споредувате :tapp:, ако се прави споредба направете пукачка со пукачка, стратегија со стратегија :wink:

стварно нема логика у споредбава... и двете игри се многу популарни но со различен жанр.. шо па ја ви објаснувам кога и самите знаете :toe:

али сепак за Кантерот гласав бидејќи е попопуларна и повеќе ја иам играно како копук, а понекад и сеа ја играме кога ќе се собереме друштво десетина души :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom