Counter-Strike vs War Craft III -Frozen trone

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување

Да решиме

• Вкупно гласачи
    181
kako be dotata e igrana od deca AJDE SEA VLAD DA TI GO KAZAM TIMOT MOJ :
alfa alfa : 21
FF: 20
GORANTULA:22
IDRIZ:19
ZILE:30
DAJDO:19

NIE DECA SME ILI .........................

HeRbEs напиша:
Vlad 2 кај прочита дека ја омаловажувам War Craft??? Ја и играм War Craft 3 на ладерот на Blizzar Northrend.Ја застанав во одбрана на Дотата а нигде не спомнав дека ја омаловажувам War Craft3.Btw и ја ценам War Craft3 и затоа го имам оригиналот од неа од Roc и од TFT и играм на оригинален сервер.И ако ме прашуваш мене подобра стратегија од War Craft 3 нема(барем за мене).А да и HUMAN OWNZZ :DD. Дота село?? Ти реков секој си има свое мислење.
Ja se здркав...пошто преку гла ми е од луѓе кои ја кубар варкрафт... се извинивам... али многу ме нервира ко чеја клај некој дота пред варкрафт..

Дајдо.. ДОТАТА е направена во едитор :))
реков деца, пошто и јас праев такви кампајни... зафрканции .... и дека деца ја направиле тоа е 100% точно после е доразвивана со поправање на багови и ширење.... ај не село со викате скопјани, Провинција :)
а не деца дека ја играат, не дека не али...поентата ми беше ДОТАТА никогаш не може да достигне ниво на стратегија и израмнетост... секогаш ќе биде ...со БАГОВИ.. и дупки...

е и хермес.. Андед рулс....

da ima bagovi ama na turniri se ogra so pravila sekoe upotrebuvanje na bag znachi diskvalifikacia (neznam kako da go pisham ubo zborchevo :):) ) taka da ima chare i za toa a u momentof e najigrana igra u mkd

dajdo напиша:
da ima bagovi ama na turniri se ogra so pravila sekoe upotrebuvanje na bag znachi diskvalifikacia (neznam kako da go pisham ubo zborchevo :):) ) taka da ima chare i za toa a u momentof e najigrana igra u mkd
Ја играат многу и на нет.....

не валја дскавалификација.... да бев македонија на мојо компјутер.. досеа че ти пратев дота со сите херојо Дајдо1 , дајдо2 да се вика и ко че крениш аватар во тупак да се претвараш :).....

heh koa ke se vratam moze da igrame !!! :) da napomenam dur bef u skopje ja igraf samo 5.84C taka da samo taa i ja igram i da eden od najpametnite igrachi u skopje sum

Дота имам играно 4 пати.. од кои 4 добивне... порано коридори се играја имаше едно Фоотман.. ама.. .јас играм(В) само Варкрафт... сега скрос сум забателен,,,,,јебем ти факултет... че ми треба едно 200 риплеи и 1 месец играјне да се вратам во форма.. па после можи на секој 1 на 1 да ви напрам :) ама ВАРКРАФТ.. ФТ

е уште еднаш должам извинување :)

за еден од најдобрите.. можеби си дајјо.. али ова со паметноства ме буни :)

Vlad II Draculea напиша:
Дота имам играно 4 пати.. од кои 4 добивне... порано коридори се играја имаше едно Фоотман.. ама.. .јас играм(В) само Варкрафт... сега скрос сум забателен,,,,,јебем ти факултет... че ми треба едно 200 риплеи и 1 месец играјне да се вратам во форма.. па после можи на секој 1 на 1 да ви напрам :) ама ВАРКРАФТ.. ФТ

е уште еднаш должам извинување :)

за еден од најдобрите.. можеби си дајјо.. али ова со паметноства ме буни :)
E TOA E TOA U dotata netreba da si samo dobra ako neigrash so pamet nisho nepraish u dotata treba da znaesh koa da izbegash od tepachka da negubish pari i tn itn mnogu ima peer nemozam da objasnuam

Дајдо батали објаснувања,,,,мразам дота ...
Von der Tief meines Herzes

CS se pomalku igraat se poveke i poveke Warcraft se igra odnosno Dota

sum igral i cs pocetokot..i w3...so site nejzini modovi :) kako dotata..mozam da recam oti mozes da igras za fun i mozes da igras ko "progamer" za zivot... ova vtoroto valjda vo mkd ne e uste poznato... ama nie imavme i sindikat na gejmeri :) t.e. gamers :) i mozam da recam ako ne bese taja igra zivotot ke bese mnogu poprost i poednostaven i dosaden...
p.s. vie koi sto igrate za "fun" ne zaboravajte deka sepak toa e samo igra... koja stom izlezes od igrata treba da se zaboravi se...sto bese vo nea..a ne taja da e pricina za kavgi i tepacki.. zabavuvajte se zatoa se i igrita za zabava...
btw vo mkd uste ne se dorasnati lugjeto za ProGAmers kultuira..kako vo drugite drzavi... treba uste mnogu vreme i naviki da se steknat.. ama kako so gledam vazno e deka ima zelba... samo sto internetot nie mnogu skapan...

CS zasekogas ke bide najigrana igra vo Makedonija War Craft nema sansa da ja stigne

warcraft e podobra i poigrana vo Rm

CS bese najigrana ama sea site pocnaa Dota da igraat taka da WC3 e najigrana

DuFFy напиша:
CS bese najigrana ama sea site pocnaa Dota da igraat taka da WC3 e najigrana
ne greshka ste i dvajcata !!
u momentof najigrana e WORLD OF WARCRAFT

точно дајдо ама и вов ке ти здосаде ако си на приватните сервери и после којзнае шо ке се игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom