Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja se здркав...пошто преку гла ми е од луѓе кои ја кубар варкрафт... се извинивам... али многу ме нервира ко чеја клај некој дота пред варкрафт..HeRbEs напиша:Vlad 2 кај прочита дека ја омаловажувам War Craft??? Ја и играм War Craft 3 на ладерот на Blizzar Northrend.Ја застанав во одбрана на Дотата а нигде не спомнав дека ја омаловажувам War Craft3.Btw и ја ценам War Craft3 и затоа го имам оригиналот од неа од Roc и од TFT и играм на оригинален сервер.И ако ме прашуваш мене подобра стратегија од War Craft 3 нема(барем за мене).А да и HUMAN OWNZZD. Дота село?? Ти реков секој си има свое мислење.
Ја играат многу и на нет.....dajdo напиша:da ima bagovi ama na turniri se ogra so pravila sekoe upotrebuvanje na bag znachi diskvalifikacia (neznam kako da go pisham ubo zborchevo) taka da ima chare i za toa a u momentof e najigrana igra u mkd
E TOA E TOA U dotata netreba da si samo dobra ako neigrash so pamet nisho nepraish u dotata treba da znaesh koa da izbegash od tepachka da negubish pari i tn itn mnogu ima peer nemozam da objasnuamVlad II Draculea напиша:Дота имам играно 4 пати.. од кои 4 добивне... порано коридори се играја имаше едно Фоотман.. ама.. .јас играм(В) само Варкрафт... сега скрос сум забателен,,,,,јебем ти факултет... че ми треба едно 200 риплеи и 1 месец играјне да се вратам во форма.. па после можи на секој 1 на 1 да ви напрамама ВАРКРАФТ.. ФТ
е уште еднаш должам извинување
за еден од најдобрите.. можеби си дајјо.. али ова со паметноства ме буни![]()
ne greshka ste i dvajcata !!DuFFy напиша:CS bese najigrana ama sea site pocnaa Dota da igraat taka da WC3 e najigrana