Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Znajs ona lazna nadez so si ja imash ahahha :D
Џабе братот, нема трејдање од кога ќе попиеш vac. Тоест имаше еден експлоит каде што типци што попиле vac со ненормални инвенторија, си префрлувале ајтемите преку dota 2 beta client во офлајн мод. Фикснато е.

Инаку, "мал update" за мојот прогрес:
01f823c59d.jpg

Abe drugar, jas nemam apsolutno nishto protiv od toa bilo koj da go iskazhe svoeto mislenje. NO, vo ovoj sluchaj ti kazhuvam deka ne si vo pravo. Zashto nemozhesh da go prifatish toa? Ochigledno e deka ti tie metodi shto gi znaesh se outdated, ne se vekje taka rabotite. Nema potreba da adnuvash lugje i da se nategnuvate 20 minuti kolku kluchevi saka za kakov ajtem. Nema potreba da dremesh na Lounge so 12 godishni idioti shto baraat 110% od cenata na ajtemot.

Zashto ne bi go preporachal toj nachin za doagjanje do profit? Mnogu daleku od toa deka se falam, premnogu daleku, no za 13-14 dena imam dojdeno do 45 chisti kluchevi. Ochigledno e deka i G@rfield imal odlichen uspeh na ovoj nachin. Kako, edno e da dadesh svoe mislenje, drugo e da bidesh napaden. Podobro razmisli malce pred da dadesh nekoj bezvezen statement.

Eve ti dokaz deka za pomalce od 5 minuti mozhe da se prodade item po cena od 88% steamanalyst bez nikakvi zamaranja:
62e07ad6d8.jpg

Kako ide muabet so faci od /r/globaloffensivetrade:
94b7ae81cb.png

Dosta lesen nachin na zarabotka e ova, i tuka sum da pomognam ako saka nekoj da pochne.

Zdravo druze.

Pred skoro se podnoviv so Flip Knife Blue Steel pa sakam da pocnam so trading,tuka vleguva tvojata ponuda :)

https://steamcommunity.com/profiles/76561198130848312/inventory/

Sekoj sovet e dobredojden,te molam preku pp ;)

Pozdrav

Дајте некој акаун на стеам шо има CS:GO да ја пробам само дали ке ја бива на мојо пц.Нема да играм ич само да ја пробам да знам дали да ја купам нем да ја купам па да лага ненормално.Фала.

Дајте некој акаун на стеам шо има CS:GO да ја пробам само дали ке ја бива на мојо пц.Нема да играм ич само да ја пробам да знам дали да ја купам нем да ја купам па да лага ненормално.Фала.
how about a no

A neli e podobro da kazes sto masina e tvojo PC pa da videme dali ke ja bidne?

A neli e podobro da kazes sto masina e tvojo PC pa da videme dali ke ja bidne?
Е арно викаш.Рам 2гб,процесор pentium dual core Е5200 2.50GHz,графиичка nvidia geforce 9500 GT.Ветеран е стар е 10 год,графичката е менета пред 5 год исто и матичната другот е се од коа е купен :vozbud:

Е арно викаш.Рам 2гб,процесор pentium dual core Е5200 2.50GHz,графиичка nvidia geforce 9500 GT.Ветеран е стар е 10 год,графичката е менета пред 5 год исто и матичната другот е се од коа е купен :vozbud:
Ја имав исти компјутер како овој, ако не ми веруваш листај назад 100 страни ќе прочиташ.
Максимум фпс 70. Стандард фпс 40.
не.

Симни ја на торент, играј Casual / Deathmatch, види што како, па земи ја за 5-9 евра и играј Competitive ко чоек.

Укллучувам ја играта и гледам 100 фпс,поигра 15 мин почна да лага 2 фпс.Ја мислам нов процесор треба и малце рам да му додадам ке тера добро. :vozbud:

Укллучувам ја играта и гледам 100 фпс,поигра 15 мин почна да лага 2 фпс.Ја мислам нов процесор треба и малце рам да му додадам ке тера добро. :vozbud:
ako menuvash procesor primoran si i matichnata , grafickata ke ti pobara napojuvanje i ke platis 3x nov PC :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom