Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
мераци да ги гледаш нип на свој терен.Публиката стварно им беше 6ти играч

Lord Gaben mi prati svetec od germanija..
Utrovo si se konektirav na mm , i vo timov se padna citer.
Tipov poradi toa sto mu prekipilo od kanterot, zaebal i fax i se odlucil cheat da aktivira i da si oktka vac ban..
Okej, na seto toa prvo se dogovorivme da se kikni tipov i da se napravi tie game..mn normalno eden od 5 dushi vo timov ne mu odgovara vo slucaj tie ako ja ebat situacijata od ko ke se kikni tipov.
Super momci go ostavivme citerov koj i samiot se soglasi za tie game, runda za runda do 15-15..
Vo tekov na matchov si popricav so nego kutar prekipen za poubav i posledok zivot haha :D
Na krajot od matchot na site trade offer im ponudi i gi razdade itemite koi gi imashe vo inventorio, trust me bogat inventar.
Me add mene na krajot i ova go imas :[DOUBLEPOST=1462798569][/DOUBLEPOST]KAKO DA JA PRIKACAM DATOTEKAVA UPM[DOUBLEPOST=1462798825][/DOUBLEPOST]image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg[DOUBLEPOST=1462798875][/DOUBLEPOST]image.jpg[DOUBLEPOST=1462798988][/DOUBLEPOST]Smeniv se podatoci, sreka trade ban nema..
Samo radi promena na datata sedum dena trade offer mi dade pa ke treba da pocekam :D

Последно уредено:
Lord Gaben mi prati svetec od germanija..
Utrovo si se konektirav na mm , i vo timov se padna citer.
Tipov poradi toa sto mu prekipilo od kanterot, zaebal i fax i se odlucil cheat da aktivira i da si oktka vac ban..
Okej, na seto toa prvo se dogovorivme da se kikni tipov i da se napravi tie game..mn normalno eden od 5 dushi vo timov ne mu odgovara vo slucaj tie ako ja ebat situacijata od ko ke se kikni tipov.
Super momci go ostavivme citerov koj i samiot se soglasi za tie game, runda za runda do 15-15..
Vo tekov na matchov si popricav so nego kutar prekipen za poubav i posledok zivot haha :D
Na krajot od matchot na site trade offer im ponudi i gi razdade itemite koi gi imashe vo inventorio, trust me bogat inventar.
Me add mene na krajot i ova go imas :[DOUBLEPOST=1462798569][/DOUBLEPOST]KAKO DA JA PRIKACAM DATOTEKAVA UPM[DOUBLEPOST=1462798825][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 145732 Прегледај го приврзокот 145733 Прегледај го приврзокот 145732 Прегледај го приврзокот 145733[DOUBLEPOST=1462798875][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 145735[DOUBLEPOST=1462798988][/DOUBLEPOST]Smeniv se podatoci, sreka trade ban nema..
Samo radi promena na datata sedum dena trade offer mi dade pa ke treba da pocekam :D
ако има game ban, џабе нема да можеш да ги извадиш ајтемите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom