Counter Strike мапи

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
|->[_sB3p_]<-| напиша:
Site mapi se interesni be luge . Samo podobro ke bide da ne se isti se barem i novi nekoi da stavite . Se istite dust inferno cbble aztec daj stajte nesto assault militia iceworld i dr ....
Ako ja igrame iceWorld 10 na 10 moze da ti se raspadne kompjuterot :)))) sala malce .. Ke ima mn lag 10 na 10 a i malce glupa e iceworld so tolku ja sakate .. Treba da ja stavite DE_Russaka kako bese .. :) mapata e top

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Znaci vecerva po dolgo vreme gi staev cs_assault, cs_estate cs_militia

na assault terorite ocekuvano tepaja i nemase osnova da se prodolzi igrata
na estate premnogu golema bese i ne mozese da se igra (stekeriiii)
na militia si pominavme mnogu ubavo. site bea zadovolni, staev roundtime 3 za da imaat kanterite sansi da gi spasat zaloznicite. Znaci mislim militia treba da se stava u vote.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Еднаш се погодив да играм на серверот имаше една многу интересна мапа, мислам дека се викаше доџбол...во една сала има само бомби и со бомби се маваш..оттогаш не сум ја видел да се игра..па ако има некогаш луфта да ја играме :smir:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
taa dust2_2006 nogu me nervira nogu mi bleshte u ocite toa teksturite beli

|->[_sB3p_]<-|

.!. Dzo43no1 .!.
Член од
31 март 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
Ne beee dust2_2006 bas dobra mapa e be . Mene licno mn mi se dopaga POZ

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Razor напиша:
taa dust2_2006 nogu me nervira nogu mi bleshte u ocite toa teksturite beli
Добра е мапата, само многу е бледа. Каков и да ти е нишанот, не се гледа кај е. А за да видам кај е бомбата, треба да се наведнам надоле:toe:

[IH]

Imperator aka Makedon
Член од
16 април 2007
Мислења
142
Поени од реакции
0
А зашто не одите само на www.cs-maps.org и ке си побараш која ти треба а ако сакаш спакувај ми ги и качки ги на rapidshare.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
a zaso ne idete ta cs-maps.org i direktno da si gi simnete ima i search

Rodeo

Thrillseaker
Член од
15 април 2007
Мислења
243
Поени од реакции
36
Дајте бе некоја наша мапа да си направиме,и така по цели денови киснеме на тоа серверчето наше,наречено кајгана.Само да знаеше некој да работи на мар creatorot.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
jas pravam veke mapa gi koristam teksturite od originalnata dust so ista golemina kako dust2 e samo ne znam kako ke se vika ke stavam screenshotovi vo Pravenje Mapi temata

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Rodeo напиша:
Дајте бе некоја наша мапа да си направиме,и така по цели денови киснеме на тоа серверчето наше,наречено кајгана.Само да знаеше некој да работи на мар creatorot.
момак, има две сега за сега, ама се уште во изработка, само бета верзии се извадени, пронајди ја темата -):helou:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
MeToNo1[MkD] напиша:
http://rapidshare.com/files/25017160/de_dustmust.zip.html

Еве ја мапата .. админи ако сакате далнодирајте ја и ставете ја на проба на серверот Ч)

поздрав
Ја симнав мапата. Ја прегледав едно пет минути. Прво делува како збунувачка мапа, ама не е баш. Има многу места за штекање, што е лошо малце, ама all in all, добра мапа е. Ќе ја ставам на сервер, и ќе ја пробаме. :smir:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
Abe dajte nekoi makedonski mapi sum slusnal deka ima mapa tetovo
ako ja ima nekoj neka ja prati !!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мапата Тетово е најсрање мапа што сум ја видел. Ја памтим нешто имаше облик како коцка и се бркаат терорите со кантерите... Глупости!

Kajgana Shop

На врв Bottom