Cougar Town

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.246
poster.jpg

"COUGAR TOWN"е новиот ситком од Еј Би Си, чија премиера се очекува на 23 септември годинава. Во главните улоги во серијата се појавуваат Кортни Кокс (Пријатели), Криста Милер, Бизи Филипс и Брајан Ван Холт.

-Кратка содржина-

Серијата го следи животот на Џулс Коб, жена од Флорија која скоро се разведила и сега, со својот 17 годишен син, решава да најде некоја занимација во нејзиниот забавен живот. Со единствено момче блиску до нејзините години, таа решава да излезе со момчето наречено Боби. Со Џулс, како и да е; животот со излегување на нејзина возраст е сепак самоубиство.

Tретата епизода I love it!
Моментот на епизодата беше делот со кадата "I didn't realize you were so tall". :pos: "You can't see the blood through all these bubbles".
На под бев кога гледав (буквално).

16276236.png

Иако комшијата со весникот (papar buddy) е напорен во поголемиот дел, има интересни дешавки и со него.
"Kandee with no last name":pos:
Серијава веќе доби full season pick-up :cuc:
YaY!

tv_cougar_town01.jpg

Серијата се фокусира на неодамна разведена жена која повторно почнува со забава, додека живее со нејзиниот 18 годишен син.

Јас ја гледам само поради Courtney Cox која глуми многу добро и бидејки ја обожавав во Пријатели :) Што мислите вие за серијата ?

*Нова епизода со македонски превод доколку не ви оди англиски на FoxLife оваа среда 22:00

Јас ја преферирам Свинг Сити, масовна распаљотка..

Супер е серијава, една од поомилените ми е, јас ја гледам на компјутер.
Ептен ми се бендисуваат локациите, мислам на Флорида дека е снимена, башка цело време е лето, а и живи смешки е xD

Само што завршив со првата сезона и ја чекам втора сега :):) Снимена Culver City, California :)

Ја открив серијава и ептен ми се сфиѓа целиот концепт.
До пола сум со епизодите и едвај чекам да почнат со 2ра сезона :)

Супер е серијава,ја изгледав цела сезона ја очекувам втората :)

Интересна е, не е лоша. Не е нешто нај, нај... ама има добри моменти. Не би ја симнувала, ама кога ја даваат на Фокс Лајф, ја гледам пошто ме релаксира некако... :)

Многу добра серија... истите креатори од Scrubs, и Christa Miller (Jordan) со скоро ист цинизам како во Scrubs... првите неколку епизоди се потапа, ама после е закон... кортни и не е толку добра (јас ни во friends не ја сакав) .... ако немате серии за гледање, радо ви ја препорачувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom