Corey Taylor

• Креатор на темата Креатор на темата <United>
  • Време на започнување Време на започнување

што мислите за Corey?

• Вкупно гласачи
    58
што се разбираш па ти од тонови?
какви тонови вади па чаки?
Јас баш добро се разбирам во тонови.Ама ти не се разбираш.Чаки е измислен во споредба со секој еден вокал и гитарист кој ти го знаеш

Јас баш добро се разбирам во тонови.Ама ти не се разбираш.Чаки е измислен во споредба со секој еден вокал и гитарист кој ти го знаеш
абе дај не ме заебавај...
подобар вокал е вокалот од next time,а подобар гитарист е гитаристот од next time ........

Еми ај вака малце математички да глеаме на проблемот:
Judas Priest имаат издадено песна што се вика Painkiller, на нивниот истоимен албум...Painkiller (чисто да ти помогнам). Верувам дека си ја слушнал барем еднаш во живот... ако не иди убиј се. У таа песна Rob Halford пее толку високо што вашиот љубен Корни може вода да му носи со неговото стенкање и кенкање на микрофонот.

Газда Чаки има направено кавер на таа песна....ја свират побрзо и повисоко... така да....

батали џудас прист бе!слипкнот се закон!:vozbud:

за нешто што не мрднало од мејнстрим музика и те како се закон. Музика спремна за луѓе со вишак хормони...ај ќе ви пројдат и тие нагони... после може ќе слушате нешто боље.

Ок ама од денеска ти за сите на форумов ќе бидиш бисерко.Пошо само бисери на мудроста делиш

Сам се турка во провалија
само ја кажувам вистината,а вистината боли.......

за нешто што не мрднало од мејнстрим музика и те како се закон. Музика спремна за луѓе со вишак хормони...ај ќе ви пројдат и тие нагони... после може ќе слушате нешто боље.
што е тоа нешто боље,death-чаки фејкерович?

Аргументски кажете ми шо му фали???

шо не е во ред со него ??

Шо е мејнстрим фаца? Маската? Што е тоа што го прави лош???

Тоа што не го бива у тоа што го прави. Или барем не го бива у споредба со човекот со кој сакаат да го споредуваат.

Тоа што не го бива у тоа што го прави. Или барем не го бива у споредба со човекот со кој сакаат да го споредуваат.
а со кој сака да го споредуваат?

Едноставно не постојат доволно прецизни аргументи кои би го клафисицирале во групата на ''лоши вокали''

Едноставно можете да пишете ''не ми е по вкус'' наместо да серете безвезе...:smir:

Па вие го споредувате цело време со Чак. А ние ви кажуваме дека не бива да го споредувате со него.... а иначе вака за пеење добар е има многу полоши.

-иначе не треба кори тејлор да се споредува со дотичниот Чак,го слушнав на интервју,Кори е подобар!

кои се двајцава буљаши шо не го знаат кори тејлор?:vozbud:
-иначе не треба кори тејлор да се споредува со дотичниот Чак,го слушнав на интервју,Кори е подобар!

Во никој случај... не е подобар од Чак

кажав јас...кори можам да го споредам со фил анселмо,едни од најдобрите метал вокали....а Чак,две скали подоле:pos2:.или сеа ќе кажете дека и пантера не чини?

кажав јас...кори можам да го споредам со фил анселмо,едни од најдобрите метал вокали....а Чак,две скали подоле:pos2:.или сеа ќе кажете дека и пантера не чини?
чини пантера само овој чак многу го креваат....

Лее ова сеа ко оној малион шо беше попален по корн и џонатан :pos:
што им фали па на корн и џонатан??????????????
и џонатан е подобар вокал од чаки..
Y'all want a single say fuck that
Fuck that, Fuck that shit(чаки)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom