coolpad porto e560

Член од
15 декември 2017
Мислења
103
Поени од реакции
11
Moze li nekoi ba mi kazi kako ba mu napravam root na ovoi model coolpad porto e560..

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.572
Поени од реакции
939
Moze li nekoi ba mi kazi kako ba mu napravam root na ovoi model coolpad porto e560..
Најбрзо ти е со King Root,али пред тоа симни си Root Checker и таму ќе можеш да провериш дали рутот ќе ти биде лесен,тежок или неизводлив.И ако планираш да го рутнеш телефончето исклучи Google Play Protect и кога ќе ти се појавува дека King Root е вирус или штетна програма одбегнувај го тоа (во смисла на кликајки No,Cancel,Ignore,итн...)
А King Root можеш и преку Windows, преку USB кабел али мораш да имаш вклучено USB Debugging во Developer Options во телефон,и така ти е по безбедно преку Windows али трае подолго,а преку Андроид Апликацијата е побрзо,но по не безбедно.Ако се деси нешто несакано,ако ти се зезне нешто(те предупредувам)не сум јас одговорен,туку тука сум да ти дадам препорака како и што.Другото е све твоја одговорност.Иначе ти го погледнав телефонот и гледам Андроид 5.0.1 (или 5.1) има,па нема да биде проблем за да го рутнеш.Имаш и други Root провајдери,но тие се по комплицирани,за разлика од King Root!

Член од
15 декември 2017
Мислења
103
Поени од реакции
11
Probav preku kompjuter so King Root go istera celiot proces nekolku pati se restartirase telefonot moze traese okolu 45min ama na krajot nisto vika deka nemalo root za mojot tel...

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.572
Поени од реакции
939
Probav preku kompjuter so King Root go istera celiot proces nekolku pati se restartirase telefonot moze traese okolu 45min ama na krajot nisto vika deka nemalo root za mojot tel...
Епа ништо тогаш,немало рут... телефонот не ти е заебан, туку само нема рут.Прогуглај и види пробај друг рут провајдер.

Kajgana Shop

На врв Bottom