Come back на клуб Вулкан со...

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување
Во Вулкан панк/хардкор/ои/метал???

Во Вулкан панк/хардкор/ои/метал???

:icon_lol: Очигледно е дека немаш врска што се случувало во Вулкан! И како што кажа дека само еднаш си бил во Вулкан во 5-то одд. и затоа не ти се јасни баш работите, а изгледа не си ни од Скопје зашто ме чуди аватарот што го имаш, а се незнаеш дека имало Ои!-Панк-Хардкор-Метал свирки во Вулкан кои ќе продолжат за брзо време, како што реков...

:icon_lol: Очигледно е дека немаш врска што се случувало во Вулкан! И како што кажа дека само еднаш си бил во Вулкан во 5-то одд. и затоа не ти се јасни баш работите, а изгледа не си ни од Скопје зашто ме чуди аватарот што го имаш, а се незнаеш дека имало Ои!-Панк-Хардкор-Метал свирки во Вулкан кои ќе продолжат за брзо време, како што реков...
Од Скопје сум, но за тоа што се случувало во Вулкан не сум слушнал уште од 5то/6то одделение, немав појма дека вакви свирки имало...Но ok, баш ќе видам што има овие неколку недели.

Панк-рок свирка во „Вулкан“

Скопскиот клуб „Вулкан“, повторно концертно се активира, и таму веќе е закажана првата свирка. На 27 февруари, во „Вулкан“ ќе настапат скопските групи „Лоши деца“, „Дефект“ и „ЛСД“, а според најавите, забавата ќе биде едно големо музичко-лудило, што може да го приредат само групите кои што свират панк-музика

Со оваа свирка, практично ќе биде одбележан и 30. роденден на Ивица Маневски-Жица, лидерот на групата „Лоши деца“. Цената на билетите ќе биде со симболична цена од само 100 денари. Забава е во организација на „К.Р.И.К.“ здружението на граѓани што се стреми за развој на супкултурата во Скопје.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=219101112465&id=48&setIzdanie=21914

14998_108385059178463_100000209089481_208062_2670349_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom