Никаде.Знае ли некој каде може да се купи македонски домејн со кредит карта преку интернет?
За што да почекаш???Тоа е лошо... Веројатно ке почекам неколку месеци/години.
Мислев на еден од Канада, ќе ти текнеДа, најверојатно затоа пропадна Донев
Не сум во Македонија тоа е проблемот. Мислам дека знам за која компанија ми збориш, ама незнам како да и платам на компанијата од странство... Ми дава некој број на сметка... итн. А и поише би сакал домеинот да е на мое име.За што да почекаш???
Ако мислиш на фирма...купи си домејн преку некоја хостинг компанија...да не спомнувам кои...да не правам реклама али за 999 ден јас имам купено домејн преку една хостинг компанија.
Ти им плаќаш на нив и тие на нивно име си го регистрираат домејнот
И мене ми го имаат спопикано канаѓаните па затоа одтогаш домен регистрирање само на сопствено име ..Мислев на еден од Канада, ќе ти текне
Енивеј, како што реков, не постои домен за кој една хостинг компанија веќе изградена би го ризикувала своето реноме. Ако воопшто постои некој таков толку многу вреден домен, навистина треба да размислиш да отвориш фирма. Имаш златно јајце човече. Меѓу оние две другине
ako si go kupil domeno za 999 denari alal ti vera tie oodat po 9$ za edna godina registracija ako saka nekoj domen da kupi neka mi se javi.За што да почекаш???
Ако мислиш на фирма...купи си домејн преку некоја хостинг компанија...да не спомнувам кои...да не правам реклама али за 999 ден јас имам купено домејн преку една хостинг компанија.
Ти им плаќаш на нив и тие на нивно име си го регистрираат домејнот
На кој број? God damn.. :push:ako si go kupil domeno za 999 denari alal ti vera tie oodat po 9$ za edna godina registracija ako saka nekoj domen da kupi neka mi se javi.