Cocktail Fest на Плоштад Македонија 19-22.05.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.544
Поени од реакции
8.377
Веб-сајт
www.flickr.com
За прв пат во Македонија - Cocktail Fest 2011 на Плоштад Македонија во центарот на Скопје, 4 дена голема целодневна забава на отворено од 10:00 часот наутро до 01:30 после полноќ, алкохолни и безалкохолни коктели, flair натпревар за бармени, мексичка вечер, кубанска вечер, егзибиции, музички перформанси, „Марко Дај Побрзај“... и уште многу други изненадувања. !!!ИСКУСТВО ШТО НЕ СМЕЕТЕ ДА ГО ПРОПУШТИТЕ!!!

223253_10150165534449396_840704395_6480067_3540198_n.jpg

FB event

Ми се свиѓа, доаѓаме обавезно!

Фали уште Вода Фест. За секој пијалок веќе фестови. Настанов не го разбирам освен само како рекламирање на определени ноќни клубови со своите коктели.

Фали уште Вода Фест. За секој пијалок веќе фестови. Настанов не го разбирам освен само како рекламирање на определени ноќни клубови со своите коктели.

Интересно ти е да хејташ, нели?
Ако не' ништо нека не се дешава, сите дома нека уживаат во сери(и) со превод.

Ако не те интересира нетреба воопшто да се замараш да го разгледуваш ивентов. Светот функционира така, но кај нас секогаш мора да постојат мрчатори и го*нојадци. Размисли, со твојот коментар му „уништуваш “ забава на тој што ке оди.

И додека сме кај темава, да видиме какви се' музички звуци ке пенетрираат низ градскиот ни плоштад.. па тек тогаш ке го пријавам моето (не)присуство.

Да не ви упропастувам очекувања нооооо...ќе видите. :)

80 ден. мал,150 голем тоа се цените на коктелите,а и музиката е супер.

Јас бев вчера и топ беше, пристапни цени, а коктелите беа јаки АУУ, значи не беа сокчиња, ама уопште. :) Добра музика, весело беше... Се на се сум задоволна! :)

Јас бев вчера и топ беше, пристапни цени, а коктелите беа јаки АУУ, значи не беа сокчиња, ама уопште. :) Добра музика, весело беше... Се на се сум задоволна! :)

Уф, јако беше. Мене не ми го поштедија џигерот. Едино малку ме нервираше големите беа само поише мраз а скоро иста количина на етанол Јес да коа опнаф еден (Long) long Island ме фати и покрај толку многу „постава“ што ставив предтоа.

Се изнаиграв вчера онака несакајки пред бина :)

Бев вчера и првото што си го реков беше КОКТЕЛ ВО ПЛАСТИЧА ЧАША???
Некако се осетив како да сум на гробишта и пијам ракија за душа.
Ама организаторот е свесен дека чашите ќе се крадат на големо и понекоја ќе се скрши па сигурно затоа се одлучил на ваков чекор.
И да претеруваат со тоа мразот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom