Club Colosseum, сезона 2010/11

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
auuuuuuuuuuuuuuuuuu hahaha neam poveke fb ali i da imav malce ne ti bese ova na mesto :P so sakas da kaes ne svakam kako se oblakam jas?? ne svakam potenciraj....

Пошто многу добро знаеш да ги оцениш другите... а пошто си толку добра да ги оцениш другите.. дај твој слики да те оцениме ние тебе, да ти кажеме дали си за у колосеум или не :smir:
:pos2:

Пошто многу добро знаеш да ги оцениш другите... а пошто си толку добра да ги оцениш другите.. дај твој слики да те оцениме ние тебе, да ти кажеме дали си за у колосеум или не :smir:
:pos2:

hahahahahahaaha eee sedi be vidi ne se precenuvam sebe si znam kolku vredma i ne gi ocenuvam drugite tuku kazav samo neso so siteee drugi go primetile:S ako si bil u colos od februari navaka sig si primetil nekoja razlika:S a toa vie pa da me ocenuvate mene koj ste pa vie be:) so demek sam nemoes da me izdrzis a pa vikas prijatelcinja:)

hahahahahahaaha eee sedi be vidi ne se precenuvam sebe si znam kolku vredma i ne gi ocenuvam drugite tuku kazav samo neso so siteee drugi go primetile:S ako si bil u colos od februari navaka sig si primetil nekoja razlika:S a toa vie pa da me ocenuvate mene koj ste pa vie be:) so demek sam nemoes da me izdrzis a pa vikas prijatelcinja:)

Сум бил. ТИЊА Е
Сите идат облечени ко за на свадба ( а ти уствари така и сакаш да идат ) а тоа не ми се свига. Нели е дискотека , место кај што одиш да се изнаиграш да се издуваш да си поминуеш убаво. А не да седнеш на сепаре или на коњопој и цела вечер да мрдаш со ногата и главата и да пазиш некој да не ти ја изгужва кошулата.

и за болдираното: W T F !?

Сум бил. ТИЊА Е
Сите идат облечени ко за на свадба ( а ти уствари така и сакаш да идат ) а тоа не ми се свига. Нели е дискотека , место кај што одиш да се изнаиграш да се издуваш да си поминуеш убаво. А не да седнеш на сепаре или на коњопој и цела вечер да мрдаш со ногата и главата и да пазиш некој да не ти ја изгужва кошулата.

и за болдираното: W T F !?

kako prvo ne sakam da idat ko za na svadba bas sprotivno..si videl kakvi idat na svadba:( MISLEV na normalno ko luge a ne ko klovnovi ili ko pingvini ufitijani:(
a za toa poslednoto bese sala potokanta od toa daj da te RAZGLEDAME:( so ima VIE nez koj toa u mnozina da sudis..na toa mislev niso loso ili bepristojno ne se sekiraj...
ali sepak ne mi ja svakas poentata a pa sitliot use poamlcee da ti kazam:) sliki so znam dali ke ti pomognat ako sakas i toa ke ti pratam da vidis cisto kolku da ne pomilis deka neso izbegnuvam taa tema a deka nam fb neam go del od pred 4 meseci stv nema so da lazam
P. S za toa si u pravo deka ides da se iznaigras a ne da sedis cela ve4er i da ogovaras ili sl:S jas ne sum za toa i sekat koga idam si pominuvam ok ne zaradi luge(so isklucok na moe drustvo so ustvari e toa sot e bitno neli:)) ni zaradi pienje au tuku da se izanigras i iznasmees. ama toa e dr tocka na raglabanje:P

Отвори си галерија на кајгана на профил албумче и стај си сликички :)

Normalno be normalno kako da kazam sekoj si fura svoj stil neli nemozam da kazuvam patiki moze ke se navredis mozi si tip clasica pa nosi konduri neli, no vo sekoj slucaj se raboti ne za maskite vo sekoj slucaj se po ok ama ne e fkusno koga nekoe devojce na 16 ili na bilo kolku i da e se oblekuva kako da e za na maskebmal:S nez dali si ja videl novata generacija ama jas an svoi 19 godini ne se obelkuvam taka nitu pak nekad ke se oblecam. i jas usm devojce znam stoe da se nosis sekogas in i moderno sekako i vecernata obleka i poopustena i po provokativna no ova e preterizam:S Nekam da neveduvam mislam deka ke ti se stvori slika vo momentov :)ednostavno ne e prijatno za moite oci a mislam deka i dr bi se soglasile.
a toa sto drug rece leto 2009 decko zboram za 2010 alo :S
pisi koj dovar biil vo colos otkoga go zatvorija ova arena i pak se preimenuva..pretohodno bese NAJZAKON.2009 i 2008 si bea top i letnoto i zimskoto ma da jas zboruvav za zimskoto no verojatno ne si me razbaral. ne e ni bitno. i ne sum povrsna ne gleam srug kako se oblekuva za da mi smeta vo zurkanjeto koa si top si e top bez razlika dali nekoj e oblecen kako klovn ili ne samo iskomentirav jas deka posledniot pat koga bev nezz koga tocno da ne izlazam bese katastrofa:Sza zal toa ne e coloseum sto nie go znaeme a na ova mislenje ne sum sama za zal iam mn drugi sto mi se isto mislenici samo ednostavno ne se prisutni na forumov:S
mene mi e milo sepak sto nekoj se zabavuva iskreno:) barem nekoj..no jas iam pravo na mislenje, i moeto e porazlicno:)

Тоа за облекувањето и за тоа што пуштаат малолетници нема да коментирам зашто не ме занима како што беше кажано погоре, идам да се журкам ако сака и мајмуни нека висат на таван ако има добра журка тамо сум :)

На крај краева и ние 'постарите' сме биле на некое журче како малолетници и си викале постарите тогаш 'што ги пуштаат бе' ....

Подобро у колосеум него у кафана или гранд :)

А за болдираново, Метју напраи топ журче на отварање, Глен беше одличен, Оливер Смит исто супер беше. Еве има и најава за уште неколку добри дј Јероме, Герет и Сандер. Зарем не е ова доволно за загревање и навестување на одлично лето во колосеум ? :)

Ја макао бенд сакам да ги донесат пак , партали прават .. толку оргинално да звучат као на ЦД а сепак се цел бенд

а еве нешто од колосеум од нова година

Тоа за облекувањето и за тоа што пуштаат малолетници нема да коментирам зашто не ме занима како што беше кажано погоре, идам да се журкам ако сака и мајмуни нека висат на таван ако има добра журка тамо сум :)

На крај краева и ние 'постарите' сме биле на некое журче како малолетници и си викале постарите тогаш 'што ги пуштаат бе' ....

А за болдираново, Метју напраи топ журче на отварање, Глен беше одличен, Оливер Смит исто супер беше. Еве има и најава за уште неколку добри дј Јероме, Герет и Сандер. Зарем не е ова доволно за загревање и навестување на одлично лето во колосеум ? :)

ee vidis na tie ne sum bila:S mozi toas bilo ok ali nekolku pati potoa tapaaaa:( i se usraa so panci vise amn:( kolku go sakav sea tolku mi e odvarten..inace stranskive Dj se skoro site ok da ne recam top:) a toa so vikas ne gleas koj kaok se obelkuva za da si pomies ubavo u parvo si i alal da ti e:) mene mi smeta so da praam:(

ee vidis na tie ne sum bila:S mozi toas bilo ok ali nekolku pati potoa tapaaaa:( i se usraa so panci vise amn:( kolku go sakav sea tolku mi e odvarten..inace stranskive Dj se skoro site ok da ne recam top:) a toa so vikas ne gleas koj kaok se obelkuva za da si pomies ubavo u parvo si i alal da ti e:) mene mi smeta so da praam:(
Штета, еве шанса на Јероме или Герет да видиш дали колосеум ја има изгубено атмосферата или не :)

Во петок со Панчо незнам како е, али од муабети се жалат, се едната иста музика ја вртел :nenene:

За облекувањето...мора така ако се замарам со тоа ке треба да си останам на хоме маде парти :)

значи од неофицијални извори,летово у колосеум ќе се дешаваат журки незапамтени до сеа.:smir:Gareth Emery и Sander Van Doorn се многу многу многу моќни моментално.сите ги бараат,добро е шо Colosseumги букираше (остана уше Ferry Corsten од таму):smir:
Btw gareth Emery има потекло од македонија,дедо му имал нешо од тука отидено за англија,2 пати во неговите емисии потенцираше дека доаќа во скопје,Македонија на 24 април од каде што е дедо му и дека едвај го чека тој настап.
Jerome Isma-Ae исто така има многу подем во неговата кариера,многу ремикси на легендарни траки и тоа доста успешни ремикси,така да очекувам топ журка.:smir:

не може петок Markus Schulz,сабота Armin Van buuren,следечи петок Gareth emery,следеча сабота Roger Sanchez...........не е економски изводливо за клубот,а богами и за народот:smir:
А за тој шо го збориш шо мисли дека е dj,нит сум бил,нит планирам да идам,нит сум го сакал,нит ќе го сакам.едноставно не слушам таква музика,ми иде на нерви типот,не знае шо сака да биде,пејач (ако може да се нарече пејач) или dj :tapp::kesa:

вечер очекувам опасно журкиште со Jerome Isma-Ae:vozbud::vozbud::vozbud::smir:

Ја гледав програмата за 2010 година и многу ме интересира дали стварно ќе дое Армин пак?:toe:

Ја гледав програмата за 2010 година и многу ме интересира дали стварно ќе дое Армин пак?:toe:
За која програма уствари збориш ?

Имаат објавено само 3 журки унапред сеа за сеа, Јероме, Герет и Сандер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom