Normalno be normalno kako da kazam sekoj si fura svoj stil neli nemozam da kazuvam patiki moze ke se navredis mozi si tip clasica pa nosi konduri neli, no vo sekoj slucaj se raboti ne za maskite vo sekoj slucaj se po ok ama ne e fkusno koga nekoe devojce na 16 ili na bilo kolku i da e se oblekuva kako da e za na maskebmal:S nez dali si ja videl novata generacija ama jas an svoi 19 godini ne se obelkuvam taka nitu pak nekad ke se oblecam. i jas usm devojce znam stoe da se nosis sekogas in i moderno sekako i vecernata obleka i poopustena i po provokativna no ova e preterizam:S Nekam da neveduvam mislam deka ke ti se stvori slika vo momentov

ednostavno ne e prijatno za moite oci a mislam deka i dr bi se soglasile.
a toa sto drug rece leto 2009 decko zboram za 2010 alo :S
pisi koj dovar biil vo colos otkoga go zatvorija ova arena i pak se preimenuva..pretohodno bese NAJZAKON.2009 i 2008 si bea top i letnoto i zimskoto ma da jas zboruvav za zimskoto no verojatno ne si me razbaral. ne e ni bitno. i ne sum povrsna ne gleam srug kako se oblekuva za da mi smeta vo zurkanjeto koa si top si e top bez razlika dali nekoj e oblecen kako klovn ili ne samo iskomentirav jas deka posledniot pat koga bev nezz koga tocno da ne izlazam bese katastrofa:Sza zal toa ne e coloseum sto nie go znaeme a na ova mislenje ne sum sama za zal iam mn drugi sto mi se isto mislenici samo ednostavno ne se prisutni na forumov:S
mene mi e milo sepak sto nekoj se zabavuva iskreno

barem nekoj..no jas iam pravo na mislenje, i moeto e porazlicno