- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Таа листа е за Папаја у Хрватска :helou:
За две недели. :wink:Дај бе нека ги донесат Connect. :/
150 до 1 саат, после е 200.абе мореееееееееееееее не ми кажавте колку пари е карта за вечер ?
daaaaШтета, еве шанса на Јероме или Герет да видиш дали колосеум ја има изгубено атмосферата или не
Во петок со Панчо незнам како е, али од муабети се жалат, се едната иста музика ја вртел :nenene:
За облекувањето...мора така ако се замарам со тоа ке треба да си останам на хоме маде парти![]()
Не ми треба мене доказ бев ја.. еве кај сумзнам.еве ти доказ.
де бе одма се лутиш:smir: онака го стаив видеото дека ти само со слика имаше стаено,ја да стаам видео за тие шо не беа да им биде криво.:baeh::smir:Не ми треба мене доказ бев ја.. еве кај сум
![]()
не сум баш тој кај што е стрелката ама тука сум![]()
Abe ne e ni dj ne e ni peac ama ete sekoj petok-on pa on-vise godina:S[/quote]daaaaznaci veke edna godina vo colos letno ili zimsko on ist repertoar pusta i toa na pamet znam koja pesna ke ja pusti posle koja;(
A za toa so oblekata -so da praam zensko sum jbg
А за тој шо го збориш шо мисли дека е dj,нит сум бил,нит планирам да идам,нит сум го сакал,нит ќе го сакам.едноставно не слушам таква музика,ми иде на нерви типот,не знае шо сака да биде,пејач (ако може да се нарече пејач) или dj:kesa:
Не ми треба мене доказ бев ја.. еве кај сум
![]()
не сум баш тој кај што е стрелката ама тука сум![]()