Civilization V

Ја симнав, инсталирав и изиграв. Супер е играта од прв впечаток вака, само ептен ми изгледа поразлична од 4-ката и има доста работи исфрлено, некои се помалце интересни направени, некои подобри... можам да кажам оти имав повисоки очекувања отколку што стварно е играта, можеби поради толку години чекање.
Како и да е... прекрасна игра, без дискусија.

Зар има крај??? Колку пати и да почнам се поинтересно е, секој почеток нешто ново откриваш, не е игра за 10 дена :D

Зар има крај??? Колку пати и да почнам се поинтересно е, секој почеток нешто ново откриваш, не е игра за 10 дена :D

Нормално оти нема крај, само што во моментов не можам да и’ посветам доволно внимание.
Има време затоа... 4-ката ја играм еве веќе 3-4 години без престан и никогаш не ми се здосадила.

OMG играва ме врза за компјутер, не се мрдам :D

Почнав со Roman Empire, но мал беше светот и сега т.е утре ќе почнам со некои други, бидејќи со Римјаните матер ебав, башка на лесно беше ставено :D

ДРАМА!!! A must have ^^

Играва ја чекав со душа. Ги имам играно сите до сега, а и секогаш кога ќе ме фати досада, вртам по некоја CiV онака за разонода.
Инаку оваа верзија има дефинитивно најдобра графика до сега. Новитет се градовите-држави кои се појавуваат и со секој од нив можеш да склопиш сојуз кој ти носи одредени бенефиции.
Колку успеав да приметам со 1-саати играње, AI-то е поразвиено и подобрено од претходните верзии (сепак зависи за која цивилизација станува збор).
За сите оние кои знаат да изгуват денови со играва им го препорачувам следниот линк CivFanatics.

Играва е царска. Со Русите прв пат играв ( чисто за упознавање) и неможев да се одлепам од компијутер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom