Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фали најпознатата
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!
Од кај ми е позната фразава?
Имаше на CoD WaW добра фраза упатена од Резнов на Петренко. Нешо вака идеше
As long as HE liveS, the heart of this army can NOT be broken. HE MAKES US ALL PROUD.
Ова беше на нивото со тенкот, на крај кога влегуваа во возот, и Резнов го величеше Петренко пред војската.
Ова беше на нивото со тенкот, на крај кога влегуваа во возот, и Резнов го величеше Петренко пред војската.
Cod Waw мислам дека има најдобра приказна од сите Cod игри до сега едноставно играта е закон![]()
Тоа шо го пишав е кажано на последната мисија, кога нашиот ни протагонист се обидува да гос тави знамето на Раша горе на Рајхстагот.
Има уште нешто што е кажано после тоа.
Things will change my friend! As heroes, we will return to Russia's embrace!
За делумниот едит знам дека е кажано тоа HE MAKES US ALL PROUD, а на делот пред тоа е кажан еднаш, сеа провериви тоа како што пишав. :smir:
Сум го запамтил. Прееска откако го пишав тука, го пастирав на гугл и испадна така.
Edit: My bad. И тоа било кажано, исто како и моето. Не ми текна на ова.
"Why did I follow him...? I don't know. Why do things happen as they do in dreams? All I know is that, when he beckoned... I had to follow him. From that moment, we traveled together, East. Always... into the East." - Кој играл игри знае од каде е ова.
Diablo 2, и тоа од типот што ја зезна целата работа со Baal... Marius.
има многу закон цитати во D2. чек да најдам некоја реплика од NPCs![]()