Boson NetSim.NO Praksa Dali ima ? Oti Ne e samo da ucis .... Praksata e mnogu Bitna !!!
http://www.sadikhov.com/forum/index.php?showforum=45Decki za edna nedela polagam jas za CCNA 1 sertifikatot ako ima nekoj primeri za finalniot test neka pisi ili neka mi pusti na mail
Ги имам дадено CNNA1 и 2 лани. Ме мрзи да продолжам на 3 и 4, плус то не сум при пари. Ама ми е страв оти на 2 години се губат ако не се дадат на време ако не се лажам?
Си се излажал,CCNA 1,2,3,4 на пмф и да ги положиш пак не добиваш CCNA od Cisco него само некоја квази потврда од пмф дека си ги поминал тие делови.Ги имам дадено CNNA1 и 2 лани. Ме мрзи да продолжам на 3 и 4, плус то не сум при пари. Ама ми е страв оти на 2 години се губат ако не се дадат на време ако не се лажам?
Дечки некој знае да ми каже што е разликата меѓу CCNA во Семос и Александрија? Во Семос гледам има само CCNA 1 и CCNA 2, a во Александрија се до 4. Во семос има вкупно 80 часа и е 1670евра, а во Александрија 280 часа и е околу 1000 евра. Не ми е јасно, што се учи во Семос, а што во Александрија и дали има врска каде ќе се земе овој курс?