Циго :D

• Креатор на темата Креатор на темата Ece
  • Време на започнување Време на започнување

Дали е монтажа?

• Да

Гласови: 29 35,4%
  • Не

Гласови: 53 64,6%

• Вкупно гласачи
    82
Ај дека не можеш да прдиш и да пееш у исто време.

не емонтажа има еден куп вакви:smir:

Ај дека не можеш да прдиш и да пееш у исто време.
:vozbud:Принц фор президент....друже приметуваш дека еце ја докажува таа тезата за мажи жени:smir:

И ја можам да тропам со раце и нозе, да прдам и да пеам у исто време.
И? Точак да ти купиме?

:vozbud:Принц фор президент....друже приметуваш дека еце ја докажува таа тезата за мажи жени:smir:

И? Точак да ти купиме?
Не докажувам јас ништо, зар не смеам да имам свое мислење?

Докажуваш многу со твојата тврдоглавост. Ти викаат дека научно е можно, дека знаат луѓе што го можат тоа, се пријавија и доброволци да ти демонстрираат... ти пак не паѓаш на грб.
Ама не се секирај, докажуваш само дека си едно најобично женско.

Докажуваш многу со твојата тврдоглавост. Ти викаат дека научно е можно, дека знаат луѓе што го можат тоа, се пријавија и доброволци да ти демонстрираат... ти пак не паѓаш на грб.
Ама не се секирај, докажуваш само дека си едно најобично женско.
Женско сум, но не најобично, ниедно женско не е најобично. Ние сме си специјален род бе, вие немате појма! И не сум тврдоглава, ништо не кажав за да би помислил ти или било кој дека не ви верувам. Може е така, не се разбирам јас. :toe:

И? Точак да ти купиме?

Ха! Ме зезна!!!

Да, може да ми купите, нема да се бунам. 18-то брзинец.
Уствари не, сакам точак со 4 брзини. За секој звук што ќе го произведеш, по една. Па да можам со сите 4 одеднаш да го возам.

Не е во никој случај монтажа... има такви луѓе што произведуваат музика БЕЗ помош од друга страна САМИ со својата уста....

Мене не ми изгледаше возможно порано... но кога дојде еден странец, ми го докажа спротивното... типот произведе скоро секој инструмент во еден бенд што може да свири и тоа во секој момент од песната... а и плус тоа меѓувремено да пее... па сеа ти размисли... бев премногу изненаден како тоа тој го прави, но се уверив дека има луѓе кои се надарени за такви работи и кои можат да го произведат тоа!
Секој човек неможе... ама за таквите стварно немам што да испрокоментирам спротивно... :smir:

Поголема монтажа од оваа немам видено!
Како може да е вистина! Лол

Поголема монтажа од оваа немам видено!
Како може да е вистина! Лол

Има луѓе со специјална способност да произведуваат различни звуци во ИСТО време.

Повеќе такви луѓе има, ама ретки се тие што можат така да ги искомбинираат. Златно грло мислам дека беше една емисија што ја гледав, полна беше со презентации на можностите на вакви луѓе.

Не се резилете луѓе ко не сте запознати со поимот Beatbox , и што се можат луѓето да напраат...
Во никој случај не е монтажа клипчето...
Еве детенцево ќе ви кажи како се прај битбокс на 15 години
http://www.metacafe.com/watch/1231700/

ne mi se vide nisto smesno vo klipov no mislam deka ne e montaza

Во видеово со Циго нема никаква монтажа.Јас мислам дека beatbox може да прави секој што има малку смисла за ритам.Иначе од овие што прават beabox најмногу го почитувам Joel Turner.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom