Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
winston-balanced-blue-box.jpg

Добро де шо има веза кај ги прават поима немам кај ги прават а и не ме интересира шит се стварно не ги бива, имам другар од фришопот носи 100 пати се подобри посебно 100с :)

+ Којзнае колку евтино ги зима :icon_mrgr

рецесија, сиромаштија, невработеност.....90% од пушачиве не признаваат цигара пефтина од 75 ден....ајде и јас тука....вест црвени....

Неможе кај нас негде да се најде Lucky Strike ?

Знам порано гледав по продавнициве .. ама во последно време како што ме држи меморија неам видено

Него --- Rodeo - Тврдо .

Нема наше марлборо , во Швајцарија ги прават па ги носат кај нас (освен ако не се сменило нешо задњава година).
Мислам дека Марлборово тука се прави и увезува од Грција.
Ако некој порачува, нека порача Марлборо Голд, бар на мене најдобри ми се.

Мислам дека Марлборово тука се прави и увезува од Грција.
Ако некој порачува, нека порача Марлборо Голд, бар на мене најдобри ми се.

Нема шанси мислам никад да се прави Марлборо тука или негде во близина , додека работев во Ф.Морис - контејнерите со цигари стигаа од Швајцарија за овој дел од Европа.Значи ги има истите и во опкружувањето .

west mada koga me mrzi da odam do prodavnica si pusam i rodeo od tatko mi (grebator ebiga) ali samo od tatko mi se grebam :D

Неможе кај нас негде да се најде Lucky Strike ?

Знам порано гледав по продавнициве .. ама во последно време како што ме држи меморија неам видено

Него --- Rodeo - Тврдо .
може бе како неможе... у центар у едно продавниче (не ми текнува кај го видов) имаш секакви цигари.. начекав камел и лаки страјк..

П.С до пред некој месец еден кај мене продаваше СЕКАКВИ цигари.. и оние старнине подзаборавени.. Дрина, Драва, HB, Партнер Данхил Камел и тн.

онтопик: родефче стандард цепам... кога сум слаб со пари 57ца !!!

jas sum pusac 8-9 godini 1-2 god pusev marlboro belo pa 6.5 godini west light i mislam deka bea mnogu dobri se do pred 1 godina koga smenija pakovki i tutunot se ronese pa pola cigara odese fira i sega rodeo blu eve edna godina i sum mnogu zadovolen mnogu e podobra od mnogu poskapi od niv cigari

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom