Цигари и кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Z

Zona Pelucida

Гостин
Дали има поубаво од цигари и кафе насабајле,или воопшто во кој дел од денот,
па и после хамбургер,мммммм.

Дали има поубаво од цигари и кафе насабајле,или воопшто во кој дел од денот,
па и после хамбургер,мммммм.
Се е поубаво од оваа комбинација кафе да но цигари рано наутро:nenene:само ке си ги затнам дишните патишта не друго.

Ни кафе ни цигари,чаша свежо цеден сок од портокал,лимон,читрон зависи што ке најдам.Научници докажале дека со конзумирање на еден портокал, јаболку или слично овошје,се разубавува организмот,тенот и кожата.
Пушам цигари ама не сум зависник најчесто кога ке се собереме во друштво,кога веке вдишувам исто е како да пушам.Со тек на време душата ти засмрдува на катран,а цигарите ја поцрнуваат и затемнуваат свеста.Кафе може нес,омилено ми е,со млеко.Од турското дека има талог може да се запишат одредени црева,знам една жена која злоупотребуваше со кафе,голема кафечика,постара,долги години по 10тина на ден,докторите и забранија да го конзумира,ради тоа и беше на некакво чистење.

Добра комбинација ... насабајле кафе со 2-3 цигари :)

948230482039482093 теми има за оваа тематика.

И одлична комбинација е ова. Фуј непушачи. :helou:

најлоша комбинација...

За кафе сум мал.А цигари никако.

Нема ништо поубаво од мисрисот на кафе а посебно наутро ммммм

Ниту кафе ниту цигари.Се надевам до крајот на животот дека нема да пробам ниту едното ниту другото.

kafe crno bes seker i so talog i tutun najzdravo bilo
znanstvenicite pouzdano utvrdile
toa se najnajnovi istrazuvanja
posebno nasabajle na gladno.

Поубаво е човек скроз да ги откаже, посебно цигарите. И кафе, и алкохол - пиво, вино, ракија иде убаво и без нив. Само така ми се чини дека е поубаво со нив. Но добро, сега за сега, да се труеме и да уживаме. :)

Мене насабајле специјалитет ми е благо кафе со околу 3-4 лажици шеќер,и доста талог во шоља за супа,во дует со едно две три цигари,и после правилно функционирам во текот на денот.

Абе штетни се цигарите ама ко ќе се навлечеш... За разлика од другиот подфорум, тука сум истомисленик со Zona Pelucida. За пушач и кафеџија, ова е најлезет кафе. Само тоа со 3-4 лажици е многу. Ај горко, средно, благо ама ова многу-шербет кафе :)

Секој ден пијам по 3-4 кафиња горко без грам шеќер, кога седиш по цел ден со гости мора да пиеш и ти кафе кога ќе правиш и за нив...И цигари обавезно, без цигара кафето не ми е кафе...:toe::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom