Цигари и кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Ни тоа ни тоа неможам да смислам.Кафе можеби ќе се излажам да пробам понекогаш ама само нес, друго не.Анти пушач сум и хејтер на цигари :)

“Јас тоа не можам да смислам! Кафенце си пијам секој ден мх мх, ама цигари мразам и никогаш нема да запалам цигара така да таа комбинација е ужасна!“

Значи во ред. Кај во живо се сепарирате од пушачи, им трубите дека ивенчуали ќе цркнат од рак на бели дробови и ги терате да се откажат, бар имајте милост во темава, остајте ги луѓето на раат да си ја воршипуваат рутината =)

Кафе ретко пијам а цигари никогаш.

“Јас тоа не можам да смислам! Кафенце си пијам секој ден мх мх, ама цигари мразам и никогаш нема да запалам цигара така да таа комбинација е ужасна!“

Значи во ред. Кај во живо се сепарирате од пушачи, им трубите дека ивенчуали ќе цркнат од рак на бели дробови и ги терате да се откажат, бар имајте милост во темава, остајте ги луѓето на раат да си ја воршипуваат рутината =)
Има анегдота една за ова: Отишол братучед ми да си купи цигари за себе и за другар негов, се враќа назад и другаров негов ја гледа кутијата и му вели шо си зел од овие за бавна и тешка смрт, врати ги земи од другите :).

Баш на сабајле и не оваа комбинација , ама у текот на денот дефинитивно да...

Баш на сабајле и не оваа комбинација , ама у текот на денот дефинитивно да...

Тогаш би ти препорачал да пробаш со Kopi Luwak caffe,но не повеќе од една шолја на ден,оти е прилично скапо.Важи и за другите љубители на добро кафе.:smir::

за 5 минути....ке биде,ама турцко...мене пофино ми е сега се кува..а после и тутун овај заедно да...

СЕ СЛУЧУВА СЕГА...дополнуење

Дома не ми ни текнало да сварам кафе, а вака коа ке искачам надвор, со еспресо, нормално дека идат 6-10 цигари. :helou:

кај и да пијам кафе какво и да е кафето обавезно цигар со него...:toe: пушач сум

пијам кафе и пушам цигари :vozbud:супер е насабајле посебно

Одлична комбинација. 2-3 цигари дури се вари кафето, 2-3 цигари додека го пијам кафето...и на крај една орбит мастика...од ова поубаво нешто здравје! :)
Дали има поубаво од цигари и кафе насабајле,или воопшто во кој дел од денот,
па и после хамбургер,мммммм.

--- надополнето ---

Абе не само на сабајле... јас и во било кое време си пијам кафе во комбинација со цигара! Незнам како може некој да нејќи кафе и цигари... кажуваат насабајле поубаво било исцеден лимон и вода...пффф! :)
пијам кафе и пушам цигари :vozbud:супер е насабајле посебно

Абе со тие империалистички производи му ги земаа парите на народот. И после народот се жали дека бензинот поскапел, а кога поскапеа цигарите, сеа нејкам да го критикувам народот бе ама проклета нека е љубовта кон него, сеа малце ке морам иако после ке ми биде криво ама и проклето нека е револуционерното во мене бе па мора за револуцијата и народот се ке направам.

кафе+цигари+чоколадо ( по можност Блок од оние малецките ) = PRICELESS ! :)

кафе без цигара е исто како скара без кромид , жена без ци**и!!!
со 1 турско обично кафе се случува и пола кутија да испушам али сепак избегавам толку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom