Цицки за златен медал

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ама хомосексуализмот не е болест. Болест е пример а-сексуализмот, а таквите обично фрустрирани ги напаѓаат другите сексуалци... оти они не можат, па затоа :)
site naucnici DOKAZAA deka homosex e BOLES!!!111!

site naucnici DOKAZAA deka homosex e BOLES!!!111!

Јас велам, а-сексуалност е. Ете нервозен си место извичник кецови почна да ставаш. Ако не можеш со кур не значи дека треба со зборови бе човек. :)
Еби и уживај ;)
Остај наука за постари години... оти јебеш не јебеш време курца пролази..

П.С совет од стрејт маж

Јас велам, а-сексуалност е. Ете нервозен си место извичник кецови почна да ставаш. Ако не можеш со кур не значи дека треба со зборови бе човек. :)
Еби и уживај ;)
Остај наука за постари години... оти јебеш не јебеш време курца пролази..

П.С совет од стрејт маж
hahahahahah izgledami i ti si se zarazil so homosex stom sakas takvi pe.eri sto se e.at vgas

pink-bra-201.jpg

Ај да не речеш дека те мразам....

Да даде господ ваква дома да ти чисти :) chill out man[DOUBLEPOST=1501341478][/DOUBLEPOST]
hahahahahah izgledami i ti si se zarazil so homosex stom sakas takvi pe.eri sto se e.at vgas

Не. Јас сум заразен со бранење на слободата на секој индивидуалец.
Што ти смета тебе некој ако е геј? Ти го дига и тоа те фрустрира?
Calm down.

Еве ти малку по фит...
Да те мотивира да вежбаш :)

2f4b671a4abcb9101d738d086f8f55be.jpg

...ај не се карајте, ако постирам кај машките газиња, ми велат си го бараш, ако постирам овде ми велат сум хомо, а бе уживајте форум е за забава и дружење, а не да се фрламе со јајца...еве ќе речам дека постирам фотографии, оти ми се допаѓа воопшто, конкретно овде на човечко тело што ако е женско јас го гледам како уметничко дело на некој фотограф што успеал да ги долови цицките...

9800ec7f9c6e7e32521f76c54c0d564d.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom